Viator

Hotell Stockholm besöker Sokos Presidentti Helsinki i Helsingfors

Hotell Sokos Presidentti i Helsingfors
Som ni trogna besökare vet, gör vi på Hotell Stockholm löpande recensioner av hotell för att ni ska slippa lägga så mycket tid på att leta hotell själva. Vi gör som ni sett ibland också gäst-besök och recensioner av hotell utanför Stockholms-området. Denna gång har turen kommit till vårt kära grannland Finland. Våra kära medarbetare besöker Helsingfors för en weekend och bor på Sokos Hotel Presidentti.

Här är det nära till allt från shopping och fest till avkoppling på hotellet, där det finns både bastu och en 14 meter lång simbassäng. Här kan man också ta med sig sina sällskapsdjur, för en kostnad om 10 EUR per dygn (kontakta hotellet när du gjort din bokning, om detta är aktuellt).

På Sokos Presidentti Helsinki bor man inte bara gott, man kan också äta gott på någon av restaurangerna Pub Adjutantti, Pressa, Sevilla Bar & Restaurante eller “beställningsrestaurangen” Presidentti.

Vi återkommer med foton från hotellet, hotellrummet och en recension från vår vistelse på ett av Helsingfors spännande hotell.

›› Se tillgänglighet och boka rum på Sokos Hotel Presidentti i Helsingfors här.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Andra Hotell

img