Viator

Tillbaka till 80-talet – 26 maj i Stockholm

Tillbaka till 80-talet

Tillbaka till 80-talet

Under ett par år så har vi fått njuta av tillbaka till 90-talet. Nu är det dags att få återse 80-talet, igen! Det med musik, artister, mat och en massa andra festligheter. Datumet är den 26 maj och platsen är Zinkensdamms IP. Första gången detta skedde, det var 2019.

Hur det började

För ett par år sedan så hade man en 80-talsgala, på Göta Lejon i oktober månad. Denna var snabbt utsåld och arrangörerna valde då att ha en till, i januari året därpå. Även denna blev snabbt utsåld. Man ställde sig då frågan om det skulle ställas till med fler galor eller om man skulle ta det till en större nivå. Det blev det sistnämnda och det innebar en festival under 2019. Nu så kommer den åter tillbaka, nu i maj så kommer det vara en stor 80-tals fest, på Zinkensdamms IP med plats för 18 000 besökare. På scenen så kommer det att stå många av Sveriges allra största och mest folkkära artister från 80-talet. Bland annat kan du se Lili & Susie, Ankie Bagger, Tone Norum, Tommy Ekman (från Style), Micke Syd (från Gyllene Tider), Suzzie Tapper, Anne-Lie Rydé, Kee Marcello (från Europe), Lasse Lindbom Band, Mats Ronander, Lustans Lakejer samt Noice.

Det kommer även komma internationella gäster, det i form av Nik Kershaw, och Slade, som visserligen slog igenom på 1970-talet, men hade några stora hits även på 80-talet.

En helhetsupplevelse

Tanken med denna festival är att det ska bli en helhetsupplevelse. Det är dels då en massa musik men det kommer även att vara en hel del foodtrucks med god mat, barer samt att några av Sveriges bästa DJ:s från Loveboat kommer.

Fakta:
När: 26 maj klockan 16–24
Var: Zinkensdamms IP, Södermalm i Stockholm
Biljetter finns på: gotalejon.se och ticketmaster.se
Åldersgräns: 18 år
Arrangörer: Stockhouse och Göta Lejon Produktion AB

Spelschema

Schemat är preliminärt och ungefärligt. Mellan akter spelar DJs
15.00 – Området öppnar
16.00 – Lasse Lindbom / Anna Book / Shaking Fredrik
17.00 – Shanghai / Dalton / Magnum Bonum
18.00 – Sha-Boom / Attack / Noice
19.00 – Mats Ronander / Dan Hylander / Milli Vanilli
20.00 – BONEY M / Factory /
21.00 – Tommy Ekman / Ankie Bagger
22.00 – Tone Norum /Kee Marcello
23.00 – Secret Service
23.40 – SLUTMEDLEY

Ta dig till Zinkensdamms IP

Det är begränsat med parkeringar, och det finns inga reserverade. Arrangörerna hänvisar till gatuparkering samt rekommenderar kommunaltrafik eller taxi. Närmsta tunnelbanestation: Zinkensdamm.

Boka hotell

Om du ska besöka denna härliga 80-tals festival, så kan det vara skönt att ha ett hotell bokat. Det finns runt 76 olika hotell inom 2 km från Zinkensdamms IP. Här hos oss kan du hitta en hel del bra boendealternativ. Du kan söka fram olika typer av hotell, allt från budgetboende till lyxhotell. Välj det som passar dig. Passa gärna på att boka ett par extra nätter, då Stockholm har en hel del trevligt att erbjuda i maj månad. Om du inte hittar vad du söker eller vill ha hjälp med något, då är du mer än välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img