Viator

Hotellkedjor

Hotell lobby i Stockholm

Gillar Du att bo på lokala eller internationella hotellkedjor av hög klass? Många internationella och en del Skandinaviska hotellgrupper är representerade i Stockholm. Nedan hittar Du alla kedjor som finns huvudstaden sorterat i bokstavsordning.

best western logo
Best Western är en av världens största hotellkedjor med över 4000 hotell. Alla Best Western hotell i Stockholm är prisvärda med hög standard och jämn kvalité.

Clarion Hotel Stockholm Logo
Clarion har ett flertal fina hotell i Stockholm med god service och fräscha rum. Har vunnit pris som ‘Sveriges bästa hotellkedja’ 3 ggr sedan 2010 från Grand Travel Award.

elite hotels logo
Elite hotels har ett urval av klassiska hotell till bra priser. Modern hotellkedja som ofta ligger i gamla anrika lokaler, inte sällan gamla stadshotell.

ibis hotels logo
Ibis hotell har 5 olika prisvärda hotell utspritt över hela Storstockholm. Detta budgethotell har alltid dygnet-runt öppen reception. Ibis hotellen ger alltid gratis frukost till gästerna.

hilton logo
Hilton har bara ett hotell i Stockholm. Ett av världens mest etablerade hotellvarumärke. Hilton står ut som en stilren och modern kedja.

marriott logo
Marriott har nu öppnat upp sitt första hotell i centrala Stockholm. har nu öppnat upp sitt första hotell i centrala Stockholm. har nu öppnat upp sitt första hotell i centrala Stockholm.

marriott logo
Nordic Sea och Nordic Light är två Nordiska designhotell som ingår i Nordic Choice Hotels. Miljömedvetna med kanske bästa läget i stan!

radisson logo

Radisson
erbjuder tre olika fyrstjärniga hotell i Stockholm city. Radisson är en över 100 år gammal hotellkedja med mer än 420 hotell i 73 länder.

rica hotel logo
Rica Hotel som nu gått ihop med Scandic har fyra hotell på utmärkt läge i Stockholm. Denna hotellkedja har vunnit flera priser för sin goda frukost.

scandic hotels logo
Scandic hotels har ett 20-tal hotell i Stockholmsregionen. Lågpris- och medelklasshotell på bra läge. Se alla som är tillgängliga här.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Andra Hotell

img