Boende nära Globen och övriga arenor i Stockholm

Boka boende nära Globen

Boka boende nära Globen

Per år så anordnas det över 300 events i Globen och i de arenor som ligger i anslutning, Annexet, Hovet och Tele2 Arena. Den mest kända arenan är Globen, som haft många världsartister och idrottsstjärnor som besökt den genom åren. I sommar, höst och vinter kan du på alla dessa arenor, bland annat se Ronnie Williams, Luis Fonsi, Hammarby fotboll, Niall Horan, Lorde, Lady Gaga, Champions of Rock, Marilyn Manson och mycket mer. Om du ska på ett event i Globen, Annexet, Hovet eller Tele2 Arena så kan det vara skönt att boka boende i dess närhet. Här följer ett par tips.

Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe är det hotell som ligger allra närmast, knappt 100 meter från arenorna. Här har du hela 527 hotellrum att välja mellan. Det är moderna rum, med tv, gratis wifi och sitthörnor. På våning sju ligger Arenarestaurangen där du kan äta en riktigt god frukost med utsikt över Globen. Om du är sugen på en drink eller en kopp kaffe så kan du ta det i lobbybaren, Bar X. Lunch och middag kan du äta på Brasserie X.

Bo Hotel

Bo Hotel ligger även det riktigt nära Globen, närmare bestämt 200 meter! Detta hotell är placerat i shoppingområdet Tolv Stockholm. Det innebär att ni utöver har nära till konserten, även har nära till shopping, sex restauranger, nattklubbar, bowling och mycket mer. Hotellet erbjuder unika boenden som är flexibla. Det finns en mysig restaurang här som är värt ett besök, vid namn Boston Grill. Om du är gäst på hotellet så får du rabatt på det du äter.

Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad är en mindre promenad från Globen, ca 1,5 kilometer. Detta hotell har ljusa rum, och du har 178 stycken att välja mellan. Alla rum är utrustade med tv, hårtork, säkerhetsskåp samt strykjärn och strykbräda. Du har även tillgång till wifi. När du bor här får du en makalös utsikt över hela Stockholm. Hotellet har även en restaurang som serverar fisk, kött och sallad, den heter RBG Bar & Grill.

Motel L

Motel L ligger cirka 1,1 km från Globen och här finns det många rum, alla färgglada och unika. Rummen är utrustade med wifi, tv, skrivbord och sängar från Carpe Diem. Hotellet är ritat av kända arkitekter och design och inredning är gjord av den kända formgivaren Lisa Bengtsson.

Boka boende

Här på vår sida hittar du alla ovanstående alternativ, men det finns så klart ännu fler att välja mellan. Det finns hotell som ligger precis intill så väl som att de ligger runt 5 km bort. Bland andra hotell att kolla in närmare så har du Mosebacke Hostel, Skanstulls Hostel, Birka Hostel och Stockholm Classic Budget Hotell. Läs mer om den här direkt på vår sida och boka det som passar dig och din plånbok. Om du har behov av hjälp med din bokning eller har några frågor, så kan du kontakta oss så ska vi göra vårt bästa!

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 421 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    2 stjärnor
Från 512 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img