Lady Gaga till Globen i oktober!

Lady Gaga kommer till Globen i oktober!

Lady Gaga kommer till Globen i oktober!

En av de mest spektakulära artisterna kommer i höst att besöka Sverige under sin nya turné, nämligen Lady Gaga. Det var fyra år sedan sist hon var här, men nu är det dags igen och det under turnén The Joanne World Tour. Lady Gaga är känd för att ha avancerade scenshower och mycket fantasi och alla hennes konserter är något speciellt! Den 23 oktober besöker hon Globen i Stockholm och har du inte redan bokat biljett, så är det dags att göra det nu. Passa även på att boka ditt boende med oss!

Vem är Lady Gaga?

Bakom artistnamnet finns Stefani Joanne Angelina Germanotta. Hon föddes 1986 i New York och är sångerska, låtskrivare, skådespelare och skivproducent. Inspirationen till hennes artistnamn kommer från Queens låt, Radio Ga Ga. Lady Gaga har sålt över 23 miljoner album och 64 miljoner singlar. Just Dance är singeln, som är en av 20 mest sålda låtarna överhuvudtaget sedan 2000.

Gaga började sin karriär genom sitt eget band, Stefani Germanotta band. Hon skrev låtar till Akon, och han insåg att hon verkligen kunde sjunga. Han övertygade Interscope Records att de skulle skriva kontrakt med henne. Under 2008 släpptes första albumet Fame, och den hamnade på första plats på flera topplistor i världen. Detta album har ensamt sålt i över 14 miljoner exemplar över hela världen. Det var även detta år singeln Just Dance släpptes. Andra singeln, Poker Face, släpptes i slutet av 2008 och även den blev framgångsrik över hela världen. På Grammy Awards så kom denna låten att prisas, samt att hon fick pris för sitt album. 2009 var Lady Gaga nominerad till nio priser vid MTV Video Music Awards. Hon vann då priset Best New Artist, samt att hennes låt Paparazzi fick två priser.

Framgångssagan har bara fortsatt för Lady Gaga, då hon genomfört flera världsturnéer, samt släppt album som direkt hamnat på första plats på olika listor. Många har även vunnit en massa diverse priser. Lady Gaga är inte bara känd för all sin bra musik, utan även för sina kläder och diverse klädslar hon valt att ha på sig. 2010, på MTV Music Awards hade hon till exempel på sig en klänning gjord av kött!

Lady Gaga är inte bara en bra sångerska, hon har även medverkat i serier och filmer.

Boka ditt hotell med oss

Om du har köpt biljett till Lady Gaga i oktober, eller är på väg att göra det inom kort, så är det även bra att boka ditt boende, särskilt om du vill bo nära Globen där konserten hålls. Här hos oss finner du flera hotell, dels nära arenan, men även en bit ifrån. Du kan enkelt söka fram olika alternativ direkt här på vår sida och boka det hotell du tycker passar. Om du inte hittar det du söker, eller behöver hjälp med andra saker så är du välkommen att kontakta oss.

Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    4 stjärnor
Från 1226 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Fotografiska museet

    3.5 stjärnor
Från 1119 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Talk Hotel  Scandic Talk Hotel
Mässvägen 2, Alvsjo
Nära Stockholmsmässan

    4.5 stjärnor
Från 1086 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img