Viator

Vad händer i Stockholm 2020?

Se fram emot 2020

Se fram emot 2020

Nu är det nära, 2019 blir 2020. Vad har vi då att se fram emot under nästa år i vår huvudstad? En del av dessa saker har du redan kunnat läsa i våra nyheter. En del kommer vi att gå djupare in på under året som kommer. Men innan det så ska du få en liten sneakpeak av vad komma skall.

De största evenemangen 2020

Det händer både stora och små saker i Stockholm. Dock är det de allra största evenemangen vi riktar in oss på i denna artikel. Under 2020 kommer det bland annat vara utställningar, handboll, design week, innebandy, trav, festivaler och mycket mer.

Från den 10 januari 2020 fram till den 22 mars så kan du se Vårsalongen på Liljevalchs. Det är flera utställningar i ett som bjuder på allt från måleri, skulptur till foto, installationer och konst som väcker olika känslor. Vårsalongen är en jurybedömd utställning som funnits sedan 1921.

Handbolls-EM är även det under nästa år och då mellan 24 januari och 26 januari. Gillar du sport, så missa inte det.
Mellan 3 februari och den 9 februari är det Stockholm Design Week. Det är årets viktigaste vecka för skandinavisk design. Den första design-veckan skedde 2002. Idag är det mer än 100 designrelaterade event som hålls på olika ställen runtom i staden.

Mera sport blir det i april, då det är SM-finaler i innebandy. Sedan har du även trav i slutet av maj då Elitloppet körts mellan 24 maj och 31 maj. Vill du utöva sport själv så kan du delta i ASICS Stockholm Marathon den 30 maj.

Sommaren, hösten och vintern 2020

Även sommaren 2020 bjuder på stora evenemang. Bland annat har du Smaka på Stockholm som är mellan 3 juni och 7 juni. Det är en återkommande matfestival som är i Kungsträdgården. Då har du chans att se och smaka mat av fyrtio restauranger och food trucks samt över hundra av landets främsta kockar, bagare och mathantverkare.
Om du gillar hästar så sker Stockholm Horse Week mellan 13-14 juni.

Musikfestivalen Lollapalooza kan du vara med på mellan 26 juni och den 28 juni. Sedan i slutet av juli och i början av augusti så kommer Stockholm Pride, då mellan 27 juli och den 2 augusti. Mellan den 13 augusti och 15 augusti så har du Stockholms Kulturfestival.

Summer Design Week hålls mellan 17 augusti till den 23 augusti. Sedan är det åter igen lite sport, då Lidingöloppet sker den 26 september. Sedan i november 2020 är det åter dags för Stockholms Internationella Filmfestival. Då mellan den 6 november och 22 november.

Detta var alltså bara ett axplock av vad som sker under 2020. Håll koll på våra nyheter under året för att hitta mer saker att se och göra.

Boka hotell

Oavsett när du väljer att besöka Stockholm under 2020 så behöver du ett bra boende. Det kan du hitta här hos oss. Vi har hotell som passar alla smaker och plånböcker. Du kan söka runt efter olika alternativ direkt här på vår sida. Om du inte hittar det du söker eller vill ha hjälp, då är det bara att kontakta oss. Så kan vi hjälpa dig med det du söker eller behöver.

At Six  At Six
Brunkebergstorg 6, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    5 stjärnor
Från 2911 SEK per natt

Boka hotell
Hobo  Hobo
Brunkebergstorg 4, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    3.5 stjärnor
Från 1067 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img