Viator

Line-up för Lollapalooza Stockholm 2020 ute nu

Gå på festival i sommar

Gå på festival i sommar

Lollapalooza är en internationell musikfestival som åter igen kommer till Stockholm 2020. Datumen som denna festival sker på är 26, 27 och 29 juni och det på Gärdet i Stockholm. Nyligen så släppte man vilka artister som ska delta under nästa år.

Festival med många storheter

Lollapalooza är en festival som hålls runt om i världen och under de senaste åren har flera stora artister medverkat. Bland annat så har The Weeknd, Lana Del Rey, Pearl Jam, Lorde, Bruno Mars, Daft Punk, Eminem och Lady Gaga spelat på dessa festivaler. I Stockholm förra året hade du möjlighet att se artister som Foo Fighters, Greta Van Fleet, Hov1, The Hives, Molly Sandén, samt många fler.

2020 så kommer det en härlig line-up med bland annat Post Malone, Ellie Goulding, Zara Larsson, Timbuktu&Damn, Pearl Jam, The Killers, Kendrick Lamar, Mando Diao, Felix Sandman samt flera andra. Du kan se alla artister genom att besöka denna sida.

På festivalen finns det mat, dryck, konst med mera. Festivalen har varit med sedan 90-talet, då den grundades 1991. Det är en turnerande festival. De enda auktoriserade återförsäljaren av biljetter till Lollapalooza är Ticketmaster. Så köp inte dina biljetter på andra ställen!
Det finns även en smart app du kan ladda ner för att ha med på festivalen. I denna app kan du skapa ditt eget schema, så du vet vilka artister du ska se och när. Sedan kan du med appens hjälp se vart du befinner dig och även navigera runt festivalområdet, ta emot viktig information och mycket mer. Se bara till att du tillåter notiser och platstjänster i appen så att du inte missar något.

Denna festival har ingen åldersgräns, men barn under 13 år får bara vara på området i målsmans sällskap.

Det finns en mängd bra information om det mesta som har att göra med festivalen på deras egen hemsida. Så se till att kolla in den!

Njut av Stockholm redan nu

Nästa sommar är ju rätt så långt bort, dock är Stockholm alltid ett bra resmål! Här finns det saker att göra, året om. Nu i december är det mycket fokus på jul så klart. Du har en massa julmarknader, tomtebesök, jul på Skansen och en massa mer. Du kan hitta en massa saker som händer genom att läsa våra nyheter. Där skriver vi om olika events under året så väl som att vi skriver om olika sevärdheter som är väl värda ett besök. Så missa inte att kika in där! Vi uppdaterar dessa nyheter ofta!

Boka boende

Oavsett när du har lust att åka till Stockholm så är det bra att välja ett hotell som passar dig. Det är även alltid bra att boka boendet i tid. Du kan boka boende nu för december men du kan även passa på att kika på alternativ för sommarens festival. Vi har många olika boendealternativ att välja mellan. Du har dels bra budgetalternativ men även rena rama lyxhotellen om det är vad du föredrar. Om det är så att du har frågor eller behöver hjälp, så är det bara att kontakta oss.

Biz Apartment Gärdet  Biz Apartment Gärdet
Sandhamnsgatan 67, Stockholm
Nära Värtahamnen

    4 stjärnor
Från 1293 SEK per natt

Boka hotell
Grand Hôtel Stockholm  Grand Hôtel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3572 SEK per natt

Boka hotell
Radisson Blu Waterfront Hotel  Radisson Blu Waterfront Hotel
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1604 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img