Se fram emot en massa härliga konserter 2019

Gå på konsert i Stockholm 2019

Gå på konsert i Stockholm 2019

Vi har ett helt år framför oss, fylld med en massa härliga konserter som kommer att komma till Stockholm. Det kommer så klart även på andra platser i Sverige med, men här är det Stockholms alla konserter vi kommer tala om. Framöver kommer ni att kunna läsa mer ingående om specifika artister, band med mera bland våra nyheter. Men här vill vi ändå ge en liten hint om vad som komma skall, så att ni inte missar att boka biljetter, eller boendet!

Artister, shower, konserter och mycket mer

Under 2019 kommer vi att kunna se fram mot en hel del. Bland annat så kommer Lollapalooza hit, som vi redan nämnde under förra året! Det är en internationell musikfestival som bara är ett måste att passa på att åka till när den nu kommer till Sverige. Annat att se fram emot detta år är Magnus Uggla på Göta Lejon, Ella Mai på Berns, Flogging Molly på Debaser Strand, Twenty One Pilots på Globen, Amaranthe på Fryshuset, Ghost på Globen, SLASH featuring Myles Kennedy and the Conspirators på Annexet och så klart får vi inte glömma Melodifestivalens stora final på Friends Arena.

Andra händelser är Alice & Bianca Showcast då de tar sin podd live till Globen. Michelle Obama kommer även hon till Sverige och Stockholm med sin ” Becoming: An intimate conversation with Michelle Obama.”

Upptäck Stockholm

Det finns ju så klart mycket mer än bara konserter, shower, festivaler att uppleva i vår huvudstad. Det finns en massa aktiviteter, evenemang, sevärdheter och så vidare här att roa sig med. I våra nyheter kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer och vad som har hänt. Vi uppdaterar varje vecka med olika saker. Det är inte fel att gå in där varje vecka för att se vad som är på gång. Detta kan du läsa genom att kolla in våra nyheter. Du kan hitta en massa nya roliga saker att se och uppleva. Vi försöker hela tiden tipsa om bra sevärdheter så väl som tips på konserter, events, matställen, barer, och mycket mer.

Boka hotell

På vår sida här så har vi många olika boendealternativ att välja mellan och det över hela Stockholmsområdet. Det finns hotell för alla plånböcker och smaker här hos oss. Det är bara att söka runt, vilket du kan göra på flera olika sätt. Eftersom att det finns så många alternativ, så är det rätt så lätt att hitta ett hotell som är helt i din smak. Om det är så att du behöver hjälp eller har frågor att ställa så går det även bra att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att assistera och svara på frågor. Så varför inte redan nu se till att boka in de konserter du är intresserad av samt att se till att boka hotellet så att det är klart. Sedan är det bara att komma hit och njuta!

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img