Lollapalooza kommer till Stockholm

Lollapalooza kommer till Stockholm sommaren 2019

Lollapalooza kommer till Stockholm sommaren 2019

Lollapalooza är en internationell musikfestival, som 28-29 juni 2019, alltså nästa sommar kommer till Stockholm. Stockholm blir då den tredje staden i Europa att arrangera denna festival, även Paris och Berlin har arrangerat. Platsen för denna festival är Gärdet, mitt i centrala Stockholm.

Ikonisk festival

Artistuppställningarna runt om i världen på Lollapalooza har under de senaste åren haft med stora namn som The Weeknd, Lana Del Rey, Pearl Jam, Lorde, Bruno Mars, Daft Punk, Eminem och Lady Gaga. Utöver att det är en massa musik, så är det även en massa annat. Området kommer att ha mat, dryck, konst och en massa mer.  Själva festivalen grundades redan 1991 och då som en festival som turnera. De fann ett hem i Chicago 2005 och allt sedan dess har den växt sig större och utvecklats till att komma ut internationellt. De har varit ibland annat i São Paolo, Buenos Aires och Santiago i Sydamerika och Berlin och Paris i Europa.

För festivalen i Stockholm 2019 har det inte släppt ett fullt artistprogram ännu, utan det kommer att presenteras innan detta år är över och i samband med att biljetterna till festivalen släpps. Det finns en hemsida här, som kommer att fyllas med information under året om festivalen.

Upptäck Stockholm redan i sommar

Om du vill åka till Stockholm redan före nästa år, då festivalen är, så ska du så klart göra det. Det händer en massa saker här redan nu i sommar. Bland annat är det flera konserter på Gröna Lund du inte ska missa! Bland annat i juni kan du se Marilyn Manson, Beck, Alice in Chains och vara med på Sommarkrysset. I juli kan du se Offspring, Billy Idol, Ziggy Marley och Avantgardet och i augusti har du Lena Philipsson, Asta Kask och Thåström bland annat.

Andra saker att se och göra i Stockholm hittar du under våra nyheter. Där skriver vi om olika events under året så väl som att vi skriver om olika sevärdheter runt om i Stockholm som är värt att kolla in! Missa inte det! Dessa nyheter uppdaterar vi dessutom varje vecka med massa nya saker.

Boka ditt boende

Oavsett om du väljer att åka till Stockholm nu denna sommar, eller nästa sommar, eller både och, så är det bra att boka ett boende i god tid. Här på vår sida har vi gott om olika boendealternativ att välja mellan. Är det så att du bara vill ha en enkel säng att sova i mellan konserterna, eller festivaldagarna, så kan det duga med ett enklare hotell. Men det går minst lika bra att boka ett lite lyxigare alternativ, om det är vad du vill ha. Du kan söka fram olika hotell och enkelt boka direkt via vår sida. Du kan även kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp. Vi kan det mesta som har med hotell att göra. Så vi kan säkert svara på de frågor du har. Vi kan även hjälpa dig med din bokning om det är så att du behöver hjälp med just detta.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell
Wasa Park Hotel  Wasa Park Hotel
Sankt Eriksplan 1, Stockholm
I Stockholm (Norrmalm)

    2.5 stjärnor
Från 668 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img