Viator

Hela spelschemat för Lollapalooza är nu ute

Kom till Gärdet i Stockholm

Kom till Gärdet i Stockholm

Vi har i tidigare nyheter skrivit om festivalen Lollapalooza så väl som om att festivalen utökade till att bli tre dagar lång. Nu har hela spelschemat äntligen släppts. Utöver de artister som redan finns på spelschemat så har dessa tillkommit:
• Otto Knows
• DaniLeigh
• Dada Life
• Mt. Joy
• Valeras
• Caroline Roxy
• ÆMMA
• Annica
De artister som släppts innan kan du dels se i vår tidigare nyhetspost dels på Lollapaloozas egen hemsida.

Festivalinfo

Det är mindre än två månader kvar tills det är dags för denna festival. Den 28-30 juni är det dags, på Gärdet i centrala Stockholm. Det kommer vara över 70 internationella och svenska artister som uppträder på 4 olika scener.
Festivalområdet öppnar kl 12:00 varje dag och den sista artisten går av scenen senast kl 00:00 varje kväll.
Om du inte köpt biljett innan, så är det dags nu. Det finns bara två auktoriserade återförsäljare av biljetter. Dessa är Ticketmaster och Festticket.
Det kommer att komma upp en festivalkarta på Lollapaloozas hemsida snart, så att du kan planera. Det kommer att vara 190 000 kvadratmeter fylld med musik, mat och massa mer.
Det är inte svårt att ta sig till Gärdet. Då det ligger nära centrum går det att promenera dit. Från Centralstationen tar det 25 minuter och från Stureplan och Karlaplan tar det 15 minuter. Dock är det klart att det går bra att åka tunnelbana eller buss.

Gärdet Stockholm

Stockholm har mer än 450 evenemang och aktiviteter varje år. Det finns även flera ställen och arenor som dessa hålls på. Det är ställen som Tele2 Arena, Ericsson Globe, Stockholms stadion och på en rad andra ställen. Stockholm kan nästan i sig själv beskrivas som en arena och Gärdet är en av flera ytor där människor samlas för att uppleva saker tillsammans.
Gärdet, eller Ladugårdsgärdet som det officiellt heter är en stadsdel som ligger i Stockholms innerstad. Stadsdelen bildades 1926 genom en delning av stadsdelen Östermalm. Gärdet är även namnet på den stora öppna ytan med gräs som finns här. Den används bland annat för promenader, spontana aktiviteter och mer organiserad idrott. Det är staten som äger huvuddelen av Kungliga nationalstadsparken genom Statens fastighetsverk. Kungliga Djurgårdens Förvaltning (KDF) sköter runt 80 % av marken. Även Stockholm stad, Solna stad och Lidingö äger en del mark.

Boka hotell

Det finns gott om hotell och andra boendemöjligheter nära Gärdet. Det finns till exempelvis Berns Hotel, Scandic Ariadne, Radisson Blu Waterfront, STF Gärdet Hotell & Vandrarhem samt flera därtill. Är det så att du vill hitta ett bra boende, till rätt pris, så gör du det här hos oss. Du kan på olika sätt söka fram hotell direkt här på vår sida. Det finns hotell för alla smaker och för alla plånböcker med för den delen. Det finns även hotell runt om i Stockholm som kan passa bra. Om du inte hittar det du söker eller har frågor om något, då är det bara att kontakta oss. Vi kan även hjälpa dig med din bokning.

Biz Apartment Gärdet  Biz Apartment Gärdet
Sandhamnsgatan 67, Stockholm
Nära Värtahamnen

    4 stjärnor
Från 1293 SEK per natt

Boka hotell
Grand Hôtel Stockholm  Grand Hôtel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3572 SEK per natt

Boka hotell
Radisson Blu Waterfront Hotel  Radisson Blu Waterfront Hotel
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1604 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img