Viator

Fira in det nya året i Stockholm

Fira in nya året 2018 i Stockholm

Fira in nya året 2018 i Stockholm

Stockholm är den perfekta staden att fira in det nya året. Här finns det allt från tolvslaget på Skansen, till hotell med nyårspaket. Om du inte har planerna klara redan så tipsar vi här om flera ställen som ofta arrangerar nyårsfirande. En del nattklubbar erbjuder klassiska supéer och stora fester efteråt, andra ger dig stillsamt firande med en lyxig middag.

Platser att fira på

Sturecompagniet, Sturegatan 4

På Sturecompagniet bjuder man in till en stor nyårsfest, men inte bara där. Stureplansgruppens spektakulära nyårsfester hålls även på på Berns, Hell’s Kitchen, och Spy Bar. Vissa pågår fram till 05, och på Berns finns det både meny- och hotellpaket. Dessa fester är mycket populära, så se till att köpa biljett i god tid för att slippa fira tolvslaget ute i kylan.

Himlen, Götgatan 78

I Skrapan bjuder restaurang Himlen på en av Stockholms finaste utsikter på nyårsafton. Beställ en god en nyårsmiddag och fira in det nya året.

Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8

Ett sprakande nyår i vinterträdgården är vad Grand Hôtel bjuder på. Klädkoden är smoking och det finns även en nyårssupé att avnjuta.

Södra teatern, Mosebacke Torg 1

Södra Teatern har stans finaste utsikt och här är det party fram till 04. Dekadens och överraskningar lovas! Det finns flera barer, dansgolv, dj:s, Dessutom kan du njuta av skaldjursbuffé med bland annat hummer. Inträde 500 kr i entré.

Nyårskryssning på S/S Stockholm, Strandvägen kajplats 16

Ett alternativ till att fira nyår på en nattklubb är att åka ut på en kvällskryssning i Stockholms skärgård. Strömma med båten S/S Stockholm bjuder på middag och musik.

Andalucia, Döbelnsgatan 79, Vasastan

Andalucia bjuder på spansk nyårsfest. Här finns två våningar med mat, dryck, live musik. Menyn består bland annat av paella (såklart) och skålar gör man i cava!

Mornington Restaurang & Bar, Nybrogatan 53, Östermalm

Här bjuds det på nyårssupé med hummer, torsk eller kalventrecote samt hallonspäckad citronmousse med champagnesorbet och saltkola.

Grand Escalier, Humlegårdsgatan 17, Östermalm

Här firar man det nya året precis hela dagen och kvällen och natten. Klockan 12:00 på dagen börjar man med en brunch på Grand Escalier inne i Sturegallerian. Man kommer sedan fortsätta med att att servera ostron och bubbel under resten av dagen. På kvällen nalkas trerätters supé samt dj och fest med nedräkning under bar himmel på innergården.

Sedan finns det så klart även andra ställen att fira in det nya året på. Oavsett om du är själv eller inte så finns det alltid någon att vara med, du är aldrig ensam. Detta är ett bra sätt att möta nytt folk på om inte annat.

Boka hotell med oss

Här på vår sida hittar du hotell att boka för ert firande av det nya året i Stockholm. Du kan hitta de hotell som bjuder på nyårspaket, men även budgetalternativ om du bara vill ha en plats att sova på efter allt firande ute på stan. Sök  på vår sida efter ett passande alternativ eller kontakta  oss så hjälper vi er att hitta det ni söker.

Vi på HotellStockholm önskar alla Gott Nytt År!
vi er.

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img