Viator

Fira in det nya året i Stockholm

Skåla in det nya året i Stockholm

Skåla in det nya året i Stockholm

Om du inte har planerat in din nyårsafton ännu så är det hög tid att göra det nu. Det är inte många dagar kvar av 2018 och snart är 2019 här. Det är inte fel att fira in det nya året i vår vackra huvudstad Stockholm. Här finns det en massa olika saker att göra, som att äta middag, gå på spa, se fyrverkerier med mera.

Restauranger med nyårsmeny:

Nalen erbjuder en glittrade maskeradbal så väl som en nyårssupé. Det går att boka ett middagspaket hos dem.

Brasserie Balzac har en nyårsmeny med inspiration från storkorgar i New York och Paris. Inled kvällen med champagne och ostron och njut sedan av en trerätters middag.

Stureplanskrogen Vassa Eggen bjuder på en fantastisk nyårsmeny med ostron, entrecote, kokosglass och annat.

Duvel Café, erbjuder en femrätters nyårssupé med bland annat ceviche och amerikansk hummer.

Brasseriet i Operahuset har ett firande med nyårsmeny med Kalixlöjrom och röding.

Klubbar med nyårsfirande:

Operakällan arrangerar ett glatt och gayvänligt firande med dansgolv och dj:s.

Stureplansgruppen har flera olika platser där du kan fira in det nya året på. En massa glittrande festligheter hittar du på bland annat Berns, Hell’s Kitchen, Spy Bar och Sturecompagniet.

Södra Teatern har stans finaste utsikt och dessutom flera barer, dansgolv, dj:s samt en skaldjursbonanza!!

Vackra fyrverkerier i stan!

Stockholm stad bjuder loss på fyrverkerier som avfyras vid vattnet. Bra ställen att ställa sig på för att få bästa utsikten är dessa;

  • Skeppsbron, Gamla stan
  • Fjällgatan, Södermalm
  • Skeppsholmen, City
  • Skinnaviksberget, Södermalm

Du kan även ta dig till Skansen för att se fyrverkerierna. På Skansen  är det dessutom det traditionella nyårsfirandet som sker varje år och som sänds i tv. Här är det sång och musik av olika artister, och vid 12-slaget så läser man upp Tennysson dikt Nyårsklockan. Årets uppläsare av denna dikt är Mikael Persbrandt.

Oavsett hur du väljer att fira och med vem, så finns det som sagt en massa bra alternativ här att välja på i vår vackra huvudstad. Även om du är själv, så behöver du inte vara ensam. Det eftersom att det finns så mycket människor ute som vill fira in det nya året. Så tveka inte att våga fira in det nya året ändå!

Boka hotell

Oavsett hur du vill fira nyåret i Stockholm så kan det vara skönt att ha en bekväm säng att lägga sig i efter att allt firande är över. Här på vår sida hittar du en massa olika hotell och boenden. Kanske det vore trevligt att boka ett lite mer lyxigare hotell nu när det är nyår och allt? Men det går givetvis lika bra att välja ett av våra budgethotell! Sök  runt efter olika alternativ och boka det hotell du känner passar dig och dina behov. Har du några frågor eller behöver hjälp så är det bara att kontakta  oss. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Gott Nytt År önskar vi er alla!

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img