Viator

Weeping Willows julturné kommer till Annexet

Weeping Willows kommer till Stockholm

Weeping Willows kommer till Stockholm

2014 var det år som Weeping Willows släppte sin julskiva, Christmas Time Has Come och den följdes då i sin tur av en julturné samma år och året efter. I år har de valt att åter igen köra en julturné med en blandning av sina låtar samt mycket från julskivan. De börjar turnén i Luleå 29 november. Till Stockholm och Annexet kommer de både första december och andra december. Sedan fortsätter de runt i landet, innan de avslutar i Karlstad den 22 december. Om du vill se detta band och höra dem sjunga, se till att köpa din biljett redan nu, samt se till att boka hotell så att du har ett boende.

Weeping Willows

Weeping Willows bildades 1995 och det genom att slå samman band. Det var Stefans Sundströms kompband Apache och ett coverband som Magnus Carlson och Thomas Sundgren sjöng i. Till en början var Weeping Willows ett coverband de med, som spelade låtar av bland annat Roy Orbison. 1997 började de skriva sin egen musik och det blev mycket låtar med 50-60-tals stuk och känsla. När de kom med sin skiva Into the Light, så ändrade de dock lite på sitt sound, och tog inspiration av bland annat Depeche Mode. Sedan valde de att utveckla sig ännu mer och ta in allt mer moderna sounds. Utöver Weeping Willows, så har sångaren Magnus Carlson även gett ut flera skivor som soloartist.

Bandet har släppt nio album totalt varav den senaste släpptes 2016.

2017 firade de sitt 20-års jubileum med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. I sommar har de även varit ute och spelat på flera platser. Men nu är det alltså dags för en julturné. Se till så att du inte missar denna, då det är en upplevelse att se bandet!

Boka ditt boende med oss

Om du har planer på att se Weeping Willows och deras julkonsert i Annexet i november, så är det läge att inom kort boka ett boende. Här på vår sida hittar du dels olika stadsdelar du kan bo i, så väl som att du kan söka efter hotell via vad de heter. Sedan är det bara att boka in dig de nätter du behöver boende. Om du inte hittar vad du söker, eller om du har andra frågor, så kan du kontakta oss. Passa på att boka in dig ett par extra nätter när du ändå är här och upplev mer vad Stockholm kan erbjuda. Passa på att julshoppa, eller besöka Skansen, som alltid runt jul, har marknader och mycket mer att bjuda på. Läs gärna våra tidigare artiklar om det. Missa inte att kika på våra nyheter. Där kan du hitta en massa bra tips på olika saker att göra när du ändå är i Stockholm. Vi tipsar om bra aktiviteter, sevärdheter, konserter och mycket mer. Så passa på att kika där om du vill få lite nya idéer till vad du ska hitta på i vår fina stad.

 

Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img