Viator

Volbeat till Stockholm

Volbeat kommer till Stockholm i november

Volbeat kommer till Stockholm i november

Det danska rockbandet Volbeat har sedan innan sålt Platinum flera gånger om. De har nu bekräftat att deras nästa album, “Rewind, Replay, Rebound” släpps via Vertigo Records den 2 augusti. Dessutom så kommer de bege sig ut på turné och den 29 november intar de Stockholm och Tele2 Arena. Som support ser vi Baroness och Danko Jones! Biljetterna släpps idag, 24 maj! Så se till att haffa en egen. Hotellet, det bokar du med oss!

Volbeat

Volbeat är ett hårdrocksband som kommer från Danmark. Bandet grundades 2001 av Michael Poulsen. Innan det så var han medlem i bandet Dominus, som var en stor metalgrupp i Danmark. Dock splittrades de och Poulsen valde då att starta ett eget, nytt band. Stora inspirationskällor för Poulsen är från Elvis Presley och Johnny Cash samt även Social Distortion. Dessa har influerat Volbeats musik/genre mycket. Musikstilen som de har är främst hårdrock, men de har mycket inslag av femtiotalets svängiga toner.
Bandet släppte en demo under 2002, men det blev ingen direkt uppmärksamhet. Det kom däremot under 2003 då de släppte Beat the Meat. Flera av låtarna kom att länge ligga på Sveriges och Frankrikes topp 30-listor på mest spelade låtar på radion. Låtarna var sedan även med på debutalbumet The Strength / The Sound / The Songs. 2007 kom Rock the Rebel / Metal the Devil. Hösten 2008 släpptes ett nytt album kallat Guitar Gangsters & Cadillac Blood.
Volbeat har fått flera utmärkelser. Bland annat för årets nykomling 2003 och för bästa debutalbum 2005. De har spelat på festivaler som Rock Hard-festivalen, Roskildefestivalen 2009, Metaltown 2011, Sweden Rock, Wacken Open Air, Arvika och Peace & Love 2011, Bråvallafestivalen 2013 och Sweden Rock som ett av huvudbanden 2014.
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies spelades in och släpptes i april 2013. I samband med detta meddelade bandet även att man hade rekryterat en ny gitarrist, Rob Caggiano som tidigare varit medlem i Anthrax. 2015 lämnade basisten Anders Kjølholm. 2016 fick de en ny, Kaspar Boye Larsen. Han hade redan innan hoppat in, då och då, men fick nu bli deras basist på heltid.
Släppta studioalbum:
The Strength / The Sound / The Songs (2005)
Rock the Rebel / Metal the Devil (2007)
Guitar Gangsters & Cadillac Blood (2008)
Beyond Hell / Above Heaven (2010)
Live From Beyond Hell / Above Heaven (2011)
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies (2013)
Seal the Deal & Let’s Boogie (2016)

Boka hotell

Är det så att du känner att du så klart måste se Volbeat när de kommer till Stockholm, missa då inte att köpa en biljett, de släpps som sagt idag! Sedan är det ju bra att ha ett ställe att sova på efter konserten. Här hos oss finns det många olika hotell att välja på. Det finns hotell i alla dess prisklasser. Från budget till lyx. Det gör att det finns något som passar alla typer av plånböcker. Det går bra att söka runt på vår sida och det på flera olika sätt. Hittar du inte det du söker, eller om det är så att du behöver hjälp. Då ska du ta och kontakta oss. Samma sak om du har några frågor.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img