Upplev Stockholm från ovan

Luftballong är ett perfekt sätt att uppleva Stockholm från ovan!

Luftballong är ett perfekt sätt att uppleva Stockholm från ovan!

Stockholm är en mycket vacker stad. Man kan dock inte se hela, när man väl befinner sig mitt i den! Ett sätt att uppleva Stockholm, är från ovan! Det genom lite olika sätt. Det handlar om flygningar och vandringar! Här kommer lite tips på hur du kan ta dig upp i luften, för att få se staden och dess vyer på ett annorlunda sätt! Passa även på att njuta av staden genom att boka boende med oss över ett par dagar.

Helikoptersightseeing

Ett mycket bra sätt att se Stockholm från ovan är att ta en helikoptersightseeing. Det finns flera företag som erbjuder detta och med en sådan här tur, kan du få en överblick över hela staden. Du kommer att få se innerstan, Djurgården, Riddarfjärden och hela Stockholms skärgård så väl som det tätbyggda cityt! Glöm inte att ta med dig din kamera. Oftast är dessa turer väderberoende och kan ställas in med kort varsel, eller bokas om. Så var beredd på detta när du bokar.

Sjöflyg

Ett häftigt sätt att uppleva Stockholm från ovan är med ett så kallat amfibeplan. Du får en flygtur över Stockholms stad, så väl som dess vackra omgivningar. Starter och landningar kan ske på både vatten och land. Om det är dimma den dagen du bokat, så kan din tur komma att bokas om, så att du inte missar denna upplevelse bara för att vädret inte står på din sida.

Flyg luftballong

Den allra fösta luftballongen flögs i slutet av 1700-talet och sedan dess så har många velat testa på att göra det själva! Det finns flera företag som erbjuder flygningar med luftballong, i Stockholm så väl som i andra städer. Det är lite grann naturlagarna som styr hur resan ser ut, eftersom luftballongen följer vindarna. Ballongförarna kan sedan anpassa höjden för att komma åt rätt håll. Detta är en riktig fantastisk upplevelse och när du är i luften så lyssna på den fantastiska tystnaden, samtidigt som du får en utsikt över staden!

Takvandring

Ett sätt att se Stockholm från ovan är genom att gå en takvandring. Med hjälp av erfarna guider kan du vandra högt uppe bland alla takåsar över gångbroar, som är säkra. Guiden berättar om det ni ser från ovan. Detta är ett härligt sätt att uppleva Stockholm på, men det gäller att du inte är höjdrädd! Dock kommer du att få ha på dig säkerhetssele, så du behöver inte vara orolig över att ramla ner.

Boka boende med oss

Om du bestämt dig för en eller flera av dessa upplevelser av Stockholm från ovan, men har en bit att åka, så kan du med fördel boka ett hotell med oss att stanna över på. Passa på att njuta av ett spa hotell eller ett hotell med andra bekvämligheter. Du kan söka fram olika alternativ direkt här på vår sida. Du kan även kontakta oss om du har frågor eller om du behöver hjälp med din bokning.

 

 

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3787 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 1977 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2027 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img