Viator

Upplev 60-talets Palm Springs i Stockholm

Njut av en beach club på Lidingö

Njut av en beach club på Lidingö

Ett relativt nytt hotell är Ellery Beach House som ligger på Lidingö. Det är en hybrid mellan ett cityhotell och en destination, eller så är det i alla fall som vd:n Joel Singer beskriver det som. Bakom denna satsning ligger hotellkedjan ESS Group, som tidigare startat hotell som Steam Hotel i Västerås, Pigalle i Göteborg, Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad, för att nämna några.


Nära till city

Ellery Beach House ligger på Lidingö, bara 20 minuter från stan. Men ändå känns det som att komma bort, nästan som om man vore utomlands. För att få en så bra upplevelse av hotellet som möjligt är det smart att stanna minst 24–48 timmar. Tanken med detta hotell är även att det hela tiden ska utvecklas och förändras. Inspirationen kommer från 1960-talets USA och det har även beskrivits som ett ”Mad men”-hotell. Ett ställe som har givit mycket inspiration är Parker Meridien i Palm Springs, där alla som var något på 1960–70-talet hängde.
Hotellet vänder sig till alla, alltifrån småbarnsfamiljer och Lidingöbor till partyfolk som vill festa hela natten. Hotellet är öppet 365 dagar om året. Det finns tre uppvärmda utomhuspooler som håller en temperatur på mellan 33 och 37 grader, det finns drinkar, parasoller och en härlig beach club-känsla. Utöver dessa pooler så finns även elva konferenslokaler samt två restauranger och tre barer.

Mat, dryck och spa

Belly Bar ligger i lobbyn och har en skön ”Mad men”-känsla med spännande drinkmeny, 60-talsmusik, bossanova, jazz, flipperspel, biljard och mycket mer. Sedan finns Coco Beach Club med pooler, padelbanor, pergola och boulebanor. Där kan man boka behandlingar för kropp, ansikte, insida och utsida. Dee har även en egen restaurang, Coco Beach Club Restaurant. Där serveras satisfying Cali Style food med influenser från Malibu och Palm Springs.
Ena restaurangen heter Palmers och där serveras medelhavsmat med inspiration från den grekiska övärlden, livliga matmarknader i Tel Aviv och libanesisk meze-kultur.

Upplev hela Stockholm

Givetvis finns det en hel del att uppleva i vår huvudstad, det oavsett om du väljer att bo på Ellery Beach House eller ett hotell mitt i city. Här på vår sida hittar du en mängd bra boendealternativ, både mitt i stan och strax utanför. När det gäller sevärdheter och aktiviteter i Stockholm, så kan du hitta mycket genom att kolla in våra tidigare nyheter. Lidingö i sig har en del sevärdheter med, så som Millesgården och Lilla viken. Om du vill till stranden ska du kolla in Smedsuddsbadet med sevärdheter som Lidingö Golfklubb i närheten. Skansen, Vasamuseet och ABBA The Museum är andra toppsevärdheter i och omkring Lidingö.
Då det är en pandemi som pågår, så kan vissa saker vara stängda för tillfället. Men än så länge är det fritt fram att boka in dig på hotell och även det kan vara en upplevelse i sig. Särskilt om du väljer ett hotell med spa. Då behöver du inte ta dig någonstans om du inte vill! Sök runt på vår sida och hitta det som passar dig.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img