Viator

Stockholms nya underjordiska hotell – Hotel With Urban Deli

Underjordiska Hotel With Urban Deli i centrala Stockholm
För dig som har erfarenhet av hotell så kan definitivt Hotel With komma som en chock. Beläget i Stockholm city med nära till centrum så har man valt att öppna ett toppmodernt underjordiskt hotell med 106 rum och supersnabbt wifi-uppkoppling.

Inga fönster men modernt ljus

Man har valt att designa Hotel With utan några som helst fönster vilket garanterar dig total störningsfri sömn då du inte blir väckt av solljus. Istället har man valt att ha en modern ljusanläggning samt luft system som garanterar att du kommer att trivas.

Utöver det har alla de 106 rummen en modern design, ljud- och mediasystem och wifi för att se till att du inte kommer sakna något från hemmet, en stor LED TV är också inkluderat så man slipper sitta med surfplattan om man hellre stannar på rummet och ser en film eller njuter av en av de hundra inkluderade kanalerna. Utöver det är varje rum anordnat så att man inte kan störas av de andra gästernas musik eller dylikt oljud.

Under Urban Deli, bredvid Hötorgets tunnelbanestation

Hotel With är beläget vid Sveavägen 44, precis under ett Urban Deli (bar, restaurang, saluhall, café och matbutik) i Stockholm City så du kommer alltid ha nära till modern restauranger, mataffärer, lounger, caféer och bar. Utöver det ligger det precis bredvid Hötorgets tunnelbanestation (10 meter), om du vill besöka andra turistattraktioner eller om du har ärenden någonstans.

Eftersom det ligger i City är det med andra ord också nära till klubbar, barer och annat om man inte nöjer sig med det som finns ovanför hotellet. Dess centrala position i kombination med Urban Deli gör hotellet en perfekt mötesplats för alla oavsett om man är en lokal Stockholmare eller en turist från utlandet.

Längst upp i byggnaden, på plan 9 finns också en takpark (en av få sk. “roof top barer” i Stockholm) där mat och dryck serveras, öppet under höst-, vår- och sommarperiod.

Hotel With Urban Deli  Hotel With Urban Deli
Sveavägen 44, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    3.5 stjärnor
Från 1470 SEK per natt

Boka hotell

Queen rum

Rummen är i modernistisk design och är som minst tolv kvadrat och som mest tjugo beroende på storleken man vill ha. Rummen är anpassade till allt från sig som ensam vuxen till dig som har till exempel partner och två barn. Vanligtvis går de minsta rummen, så kallade Queen-rum med en 160cm säng, på 995kr per natt.

King rum

Utöver Queen rummen så finns det King rummen som har lite större yta samt en större säng och sedan finns det också Everything rummen som är vanligtvis för de som har ett behov av mer än två sovplatser, till exempel om man är på semester med hela familjen.

Hotell-konceptet är spännande och passar många, men beror givetvis på vilken smak och avsikt man har för sin vistelse. Då hotellet är fräscht, toppmodernt med stor fokus på trivsel och kostar därför något mer än andra hotellrum utan fönster. Hotellet With öppnade i november 2015.

‘Everything’ rum

Dock har Hotel With hållit ner sina priser och de dyraste rummen, Everything rummen, kostar endast tre hundra mera än de billigaste vilket gör att man lätt kan unna sig till exempel en större säng utan att behöva slösa för mycket.

Ett hotell för alla?

Detta har gjort Hotel With till ett populärt val till alla typer av gäster, allt från resenärer inom landet till folk som ska till Sverige för affärsmöten. Men även många familjer har skäl att välja hotellet med sina bekväma sängar, tv-kanaler med 48tums TV och ett otroligt varierat matutbud precis ovanför hotellet med nära till baren för de vuxna.

Boka Hotel With Urban Deli

›› Sök lediga rum på Hotel With Urban Deli här

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img