Viator

Träffa Bamse och hans vänner på Gröna Lund

Bamse och hans vänner hälsar på på Gröna Lund

Bamse och hans vänner hälsar på på Gröna Lund om några veckor

Vill barnen dansa med Lille Skutt, krama Bamse och ta foto med Skalman? Då ska ni bege er till Gröna Lund söndagen den 15 maj.

Bamse och hans vänner kommer nämligen på tivolibesök från Bamses Värld i Kolmården och de ser fram emot att få träffa alla barn från kl. 12.30.

 

Bamse fyller 50 år

2015 flyttade Bamse och hans vänner in på ”Bamses Värld” i Kolmården, då djurparken firade sitt 50-årsjubileum. I år fyller Bamse själv 50 år och självklart ville Gröna Lund vara med och fira världens starkaste och snällaste björn. Den 15 maj har nöjesparken därför bjudit in Bamse, Skalman och Lille Skutt till Gröna Lunds Dansbana, där de kommer att träffa, krama och ha minidisco med alla barn som vill vara med.

 

Familjevänliga hotell i närheten

Vi på Hotell Stockholm har flera tips på familjevänliga hotell i närheten av Gröna Lund. Denna del av Stockholm är en perfekt bas att upptäcka huvudstaden ifrån och utöver nöjesparken finns det förstås en mängd andra sevärdheter och aktiviteter i närheten för hela familjen! Vad sägs om Moderna Museet, Skansen, Junibacken, Vasamuseet eller ABBA the Museum?

 

En oas mitt i stan

Designhotellet Hotel Skeppsholmen ligger i en charmig 1600-talsbyggnad på fridfulla Skeppsholmen. Alla rum på detta miljövänliga hotell har platt-TV och DVD-spelare så skulle det vara så att det regnar går det absolut bra att underhålla familjen inomhus.

Dessutom går färjor regelbundet enligt tidtabell från Skeppsholmen till Gamla stan och busshållplatsen Kastellholmsbron ligger bara 70 meter från hotellet.

›› Sök lediga rum på Hotel Skeppsholmen här

 

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell

 

Modernt hotell i samma byggnad som ABBA-museet

I samma byggnad som ABBA the Museum ligger moderna BW Premier Collection Pop House Hotel. Rummen är stora och luftiga med fönster från golv till tak och förutom platt-TV, minibar och värdeskåp för laptop erbjuds även härliga badprodukter från Molton Brown.

Dessutom kostar det ingenting för barn som är under 6 år om de bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare och inte behöver någon extra sängutrustning.

›› Sök lediga rum på BW Premier Collection Pop House Hotel här

 

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

 

400 meter från Gröna Lund

Bara ett stenkast från tivolit ligger det historiska Scandic Hotel Hasselbacken. Hotellet, som även ligger strax intill Skansen, erbjuder en populär frukostbuffé och rum med platt-TV, satellitkanaler och gratis wi-fi. Alla hotellets luftkonditionerade rum har trägolv och badrum i marmor med dusch.

›› Sök lediga rum på Scandic Hotel Hasselbacken här

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img