Tillbaka till 80-talet! Festivalen i Stockholm

Gå på 80-tals festival!

Gå på 80-tals festival!

Snart är det dags för Tillbaka till 80-talet! Festivalen, som hålls på Zinkensdamm i Stockholm den 25 maj. Dagen innan så är den i Malmö, för första gången. Förra året som denna festival hölls, så blev den en succé. Det är en endagars festival, späckad med en massa artister, från just 80-talet. I år är det ännu större artister, ett större kringområde med fler foodtrucks samt fler barer. Dessutom är det ännu mer 80-tal. Största artisten i år i Stockholm är Kim Wilde, som under 80-talet ägde alla topplistor ute i Europa.

Information om festivalen

Artisterna på Zinkensdamm är dessa;

 • Kim Wilde
 • Mikael Rickfors
 • Ankie Bagger
 • Lasse Holm
 • Suzzie Tapper
 • Anne-Lie Rydé
 • Mats Ronander
 • Lasse Lindbom
 • Mörbyligan
 • Factory
 • Magnus Bonum
 • Tove Naess

 

I Malmö är det några av de ovan som inte  kommer, med de kommer att ha Alphaville som sitt stora dragplåster.

DJ´s från Love Boat levererar musik och kärlek mellan artistuppträdandena.

Konferencier är Ted Åström

Insläpp till festivalen är från kl 15 och sedan så pågår festivalen mellan 16:00 – 24:00. Åldersgräns 18 år

Biljetter finns det flera olika av, det är guld, silver och brons. En guld innebär Super-VIP, med 300 platser närmast scenen. En silver är en ”vanlig” VIP, med tak över huvudet och häng på läktarplats. Brons är den klassiska festival-biljetten med ståplats på innerplan.

Passa på att njuta av Stockholm

Eftersom att denna festival bara är över en dag, varför inte passa på att se och uppleva resten av vår huvudstad samtidigt? Checka in på hotell på fredagen, gå på festival på lördagen och ha en härlig söndag i Stockholm. Maj är en perfekt månad att vistas i denna stad. Det är nu den börjar vakna till liv ordentligt efter vintern. Om du vill ha reda på vad som händer och sker i Stockholm, se till att läsa våra nyheter varje vecka. Där skriver vi även om flera olika sorters sevärdheter. Vi tipsar även om en massa andra bra saker som har med Stockholm att göra. Så vill du ha koll på vad som händer i huvudstaden, se då till att alltid kika in här. Kanske du hittar något helt nytt att se eller göra i vår vackra huvudstad.

Boka boende

Även om festivalen bara är en dag, så är det inte fel att kunna lägga sig i en skön säng sedan när den är slut. Sen om du även vill se dig omkring, boka in hela helgen i Stockholm. Här på vår sida finns det en massa olika sorters boenden. Det är allt från hotell till vandrarhem. Det innebär att det finns boenden för alla smaker och för alla sorters plånböcker. Sök runt efter det som passar dig bäst. Du kan även kontakta oss om det är så att du har några frågor eller behöver hjälp. Vi gör alltid vårt bästa för att kunna svara på alla dina frågor. Vi kan även hjälpa dig att hitta det perfekta hotellet eller hjälpa dig med din bokning.

 

Hellstens Malmgård  Hellstens Malmgård
Brannkyrkagatan 110, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

  3.5 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Zinkensdamm  Hotel Zinkensdamm
Zinkens väg 20, Stockholm
Nära Tantolunden

  3.5 stjärnor
Från 1565 SEK per natt

Boka hotell
STF Zinkensdamm Hostel  STF Zinkensdamm Hostel
Zinkens väg 20, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

  2 stjärnor
Från 740 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img