Viator

Terrassen på Grand Hôtel öppnar för säsongen

När Terrassen öppnar har sommaren kommit

När Terrassen öppnar har sommaren kommit

På onsdag 11/5 är det äntligen dags för Grand Hôtels sommarservering att återigen fälla upp parasollerna och öppna för säsongen. Med sitt fantastiska läge precis intill vattnet erbjuder Terrassen svalkande drycker, en genomarbetad meny och stämningsfylld musik.

Terrassen på Grand Hôtel erbjuder en oslagbar utsikt över Kungliga slottet och den stora uteserveringen är präglad av svensk sommar med inslag av syrénhortensia, vitblommande solanum och brokbladig lönn.

 

Ny somrig meny

Serveringens meny har nya sommarinspirerade rätter som hel grillad abborre, halloumi med vattenmelon och grillad entrecôte. Menyn innehåller också enklare rättar och snacks som calamari fritti, tartar på handskuret oxinnanlår och pommes frites med aioli. Varje lunch serveras dessutom en plat du jour – eller dagens rätt. För den som endast önskar njuta av ett glas i solen serverar baren allt från champagne, cocktails, vin och öl till alkoholfria alternativ.

 

Optimal mötesplats under sommaren

– Terrassen innebär under härliga sommardagar den optimala mötesplatsen för de som önskar ta sig en svalkande drink eller äta en god måltid, dagtid såväl som kvällstid. I år har vi också utökat vår loungedel då vi märkt att den delen är väldigt uppskattad av våra besökare, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Terrassen öppnar den 11 maj och kommer att vara öppen sju dagar i veckan från lunch till kl. 22.00. Den är belägen ett 50-tal meter till höger om Grand Hôtels huvudentré.

 

Boka en lyxig övernattning

Och varför inte få ut det absolut bästa av sommaren i vår huvudstad och även boka en övernattning på Grand Hôtel?

Det femstjärniga hotellet är en klar favorit bland gästande superstjärnor men även vi vanliga dödliga kan få njuta av lite lyx i vardagen!

Det imponerande hotellet på Blasieholmen har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. Läget är det bästa tänkbara, vid vattnet mitt emot Stockholms slott och Gamla Stan. Utöver Terrassen finns även den klassiskt svenska Verandan med sitt smörgåsbord, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den grandiosa Cadierbaren. För rekreationen står Nordic Spa & Fitness med heta bastubad och svalkande dopp.
 
›› Sök lediga rum på Grand Hôtel här

 

Grand Hôtel Stockholm  Grand Hôtel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3572 SEK per natt

Boka hotell

 

 

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img