Tagga för Melodifestival 2018!

Robin Bengtsson vann förra årets melodifestival.

Robin Bengtsson vann förra årets melodifestival.

Nu är det klart vilka städer som kommer att få stå värdar för delfinalerna, innan den stora finalen går av stapeln den 10 mars 2018 på Friends Arena. Alldeles nyss släpptes alla biljetter till de olika delfinalerna. Se till att boka de biljetter du behöver, samt ditt boende. Särskilt till finalen, då många är intresserade av att se den! Melodifestivalen startar sin turné den 3 februari 2018 och då i Karlstad.

Hur såg finalen i Stockholm ut 2017?

Sedan 2013 har finalen av Melodifestivalen hållits på Sveriges nationalarena, Friends Arena som ligger i Solna. Artisterna som tog sig från delfinalerna och andra chansen till den stora finalen 2017, var; Ace Wilder, Nano, Mariette, Benjamin Ingrosso, Robin Bengtsson, Wiktoria, Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia, FO&O, Lisa Ajax, Boris René och Anton Hagman. Vinnaren av 2017 års Melodifestival blev Robin Bengtsson, Svenljunga-pojken som blev känd via Idol och även deltog i 2016 års Melodifestival.

2018 års upplaga av Melodifestivalen

Melodifestivalen 2018 kommer att bestå av fem delfinaler, en ”andra chansen” och den stora finalen. Dessa sker i följande städer; Karlstad – Löfbergs Arena, Göteborg – Scandinavium, Malmö – Malmö Arena, Örnsköldsvik – Fjällräven Center, Kristianstad – Kristianstad Arena. Sedan är den stora finalen den 10 mars i Stockholm på Friends Arena.

Artister och låtskrivare är ännu inte klara, utan släpps senare. Vi kommer givetvis att skriva mer när det börjar närma sig!

Upplev hela Stockholm

Även om finalen hålls i Solna, så tycker vi att du även ska passa på att njuta av Stockholm om du bokar in att se finalen. Boka in dig på ett hotell över hela helgen och passa på att se en mängd olika sevärdheter, shoppa, promenera eller något annat du tycker om. Det är enkelt att ta sig runt i Stockholm, med tunnelbanan eller bussen.

Boka i god tid

Melodifestivalen är en populär händelse och finalen är det som har störst tryck när det gäller biljettförsäljning. Se därför till att vara ute i god tid både för att boka biljett till finalen men även för att boka boende. Du kan bo i City, eller så bor du i Solna, där finalen går av stapeln. Då har du nära till Friends Arena. I Solna finns Quality Hotel Friends, bara ett par minuter från arenan eller The Winery Hotel som ligger mitt i Solna. Om du vill ha hjälp, frågor eller bara vill boka ett bra boende så kan du kontakta oss. Du kan även söka om kring på vår sida efter mer info eller olika boendealternativ.

First Hotel Solna  First Hotel Solna
Bangatan 21, Solna
Nära Pampas Marina

    3 stjärnor
Från 919 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Solna  Park Inn by Radisson Solna
Hotellgatan 11, Solna
Nära Solna köpcentrum

    4 stjärnor
Från 744 SEK per natt

Boka hotell
Solna Hotell & Vandrarhem  Solna Hotell & Vandrarhem
Enkopingsvagen 16, Solna
Nära Solvalla

    2 stjärnor
Från 625 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img