Swedish House Mafia återförenas och kommer till Stockholm

SHM kommer till Stockholm 2019!

SHM kommer till Stockholm 2019!

För sex år sedan, 2012 så meddelade Swedish House Mafia att de skulle lägga av. Detta trots att de var på toppen av en rekordkarriär. De hade en avskedsturné, som de turnerade runt med i världen. Deras sista turné tillsammans hade de tre slutsålda spelningar på Friends Arena i Stockholm. Fans har sedan de gick isär hoppats och undrat om man någonsin igen skulle få se trion med Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello tillsammans. Detta har nu slagit in, då de tre killarna lagt allt bakom sig för att kunna återförenas. Lördagen den 4 maj, 2019 kommer Swedish House Mafia att stå på Tele2 Arena i Stockholm! Biljetterna släpps 27 oktober klockan 12:00 via Live Nation.

Vilka är medlemmarna i Swedish House Mafia?

Swedish House Mafia består av Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello. Axwell heter egentligen Axel Christofer Hedfors, född 1977 och är en svensk DJ, musikproducent och skivbolagsägare. Sebastian Ingrosso är även känd som bara Ingrosso, född 1983 är en svensk DJ och musikproducent samt även han en skivbolagsägare. Ingrosso och Axwell har tillsammans en egen grupp, vid namn Axwell Ʌ Ingrosso. Sebastian är son till Vito Ingrosso, som är Emilio Ingrossos bror. Han är därmed kusin till bland annat Benjamin och Bianca Ingrosso. Steve Angello, född 1982 som Steve Patrik Angello Josefsson Fragogiannis. Han är en svensk DJ och musikproducent. Hans fru är Isabel Adrian, känd från Svenska Hollywoodfruar bland annat.

Mer om Swedish House Mafia

Swedish House Mafia även förkortat SHM är en svensk houseproducent- och DJ-grupp som består av Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello. Tidigare var även Eric Prydz och Henrik B medlemmar, men de hoppade av. SHM har nått stora framgångar både i Sverige och utanför. De avslutade sin sista spelning i Miami 2013, men återförenades den 25 mars 2018 under festivalen Ultra Music Festivals 20-årsjubileum. Gruppen bildades 2005, slog igenom 2010 då den första singel ”One” gavs ut.

Kolla våra nyheter

Våra nyheter är något du bör hålla koll på. Det eftersom att vi varje vecka skriver om olika saker som händer och sker i Stoclholm. Vi tipsar om det mesta , allt från konserter, till events, till ställen att gå ut och äta på. Så om du vill hitta nya ställen att gå till eller nya saker att göra så är det bra att besöka den sidan. Vi skriver även en del om sevärdheter samt en massa andra bra saker.

Boka boende

Om du vill se dessa grabbar i SHM på Tele2 Arena, så ska du se till att haffa din biljett på lördag när de släpps. Missa inte heller att du bör boka boende, och det redan snart. Du hittar här på vår sida en massa lämpliga hotell. Det finns flera bra boenden nära arenan så väl som att det finns hotell över hela Stockholm. Det innebär att du kan hitta det perfekta boendet som möter de krav du har. Du kan söka runt på vår sida, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img