Stockholms bästa uteserveringar

Njut av mat och dryck på en av alla uteserveringar i Stockholm

Njut av mat och dryck på en av alla uteserveringar i Stockholm

Nu när sommaren är här, så är det inte fel att besöka Stockholm. Det finns mycket att se och göra. Nu finns det även uteserveringar lite varstans i stan. Det är riktigt trevligt att sätta sig på en av dessa för att njuta av god mat och dryck och samtidigt kolla på folk. Här tipsar vi om ett par av de allra bästa uteserveringarna i Stockholm.

Södra Teatern

Södra Teatern har en stor terrass som heter Mosebacketerrassen. Här kan du njuta av livemusik, mingel och utsikt över hela Stockholm. Hit kommer både stockholmare och turister för att umgås. Det under bar himmel. Terrassen rymmer hela 2000 personer. Det finns flera utomhusbarer där det går att få goda drycker samt enklare mat.

Mälarpaviljongen

Här är det en flytbrygga på Norrmälarstrand som gäller. Det går att hänga här under dagtid så väl som att sitta och mysa när det är vackra solnedgångar. Det finns fika, lunch och middag att njuta av, eller så hänger du bara i baren. Det är glatt, det är gayvänligt och det är populärt!

Diplomat

På Strandvägen har du Diplomat och hit kommer både turister och stockholmare under sommaren för att dricka goda cocktails. Uteserveringen är loungeinspirerad och är perfekta platsen att spana på folk.

Tak

På sommaren öppnar Tak upp till en av Stockholms bästa takterrasser. Här är det en riktigt läcker panorama-vy över stadens takåsar. Njut av flera timmar med sol, goda drinkar och en fantastisk utsikt. Boka gärna även ett bord inne på själva restaurangen för en sen middag.

Josefina

Josefinas terrass har plats för 1 000 gäster. Den är placerad på klippor precis vid vattnet på Djurgården. Här är det palmer, sköna soffor och flera lounger. Det är nästan som att befinna sig utomlands. Det finns flera barer och helgerna så serverar man drinkar och rosé på löpande band. Det finns även en à la carte-meny om du blir hungrig.

Ling Long

Denna oas på Riddargatan ligger i anslutning till Story Hotel Riddargatan. Det är en av Stockholms mysigaste innergårdar som finns här. Det finns runt 60 sittplatser och det är bara ett stenkast från Stureplan.

Fåfängan

Fåfängan ligger högt uppe på en klippa ovanför Saltsjön, med utsikt över Djurgården. Deras uteservering är stor och här kan du njuta av fantastiska vyer. Sommartid så är det ett vackert, grönt och lummigt område. Det serveras även en sommarmeny.

Boka hotell

En helg eller en weekend i Stockholm är inte fel under sommaren. Staden öppnar upp sig och det finns hur mycket som helst att se och göra. Oavsett om du vill hänga på uteserveringar eller hitta på andra saker så är det bra att boka ett hotell. Vi har ett stort urval av just detta här på vår sida. Det finns hotell i alla stadsdelar och i City. Så varför inte boka det som passar dig och det du ska göra? Du kan söka runt efter bra boenden direkt här via vår sida. Om det är så att du behöver hjälp eller har frågor, så går det bra att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img