Viator

Stockholms bästa nattklubbar

Sturecompagniet är ett populärt ställe i Stockholm

Sturecompagniet är ett populärt ställe i Stockholm

Stockholm har många nattklubbar, som passar olika människor. Vilken klubbtyp föredrar du? Det finns allt från dj-spelningar, mingelställen, dansgolv till ställen med festkänsla. Vi ska här i denna artikel ta upp några favoriter, som kanske inom snart framtid blir även dina! Boendet bokar du självklart med oss!

Södra Teatern

Södra Teatern är ett ställe som kan ses som en institution i utelivet i Stockholm. På helgerna så har Södra Bar på temakvällar, det kan vara allt från hip-hop till 90-talsmusik. Detta ställe har öppet lördag till söndag till klockan 02:00, inträdet är gratis, åldersgräns 20. Adressen är Mosebacke Torg 1-3, Södermalm.

Berns

Bern har fantastiska lokaler och väl värt ett besök. Det är som en oas mitt i city och hit kan du gå för att äta, dricka eller festa. Berns fungerar oavsett vad du är för människa eller vad du har för stil. Nattklubben Audiio ligger i källaren. Öppet fredagar och lördagar 22:00-04:00, åldersgräns 20. Adressen är Berzelii Park, Norrmalm.

Café Opera

Café Opera är en plats som sedan 80-talet varit det självklara valet för många danssugna stockholmare. Här kan du få en helkväll med drinkar och dans. Det är stora ytor, med stora dansgolv och många heta dj:s som spelar. Ibland uppträder även toppartister. Det är öppet varje dag, mellan 22:00-03:00, åldersgräns 23. Adressen är Karl XII:s Torg, Norrmalm.

Kåken

Kåken är en plats för dig som vill ha en riktig skön klubbstämning. Här är det många olika människor som samlas, i alla åldrar, och det går att få riktigt goda drinkar här. Öppet onsdag till lördag, 18:00-02:00, åldersgräns 23. Adressen är Regeringsgatan 66, Norrmalm.

Marie Laveau

Marie Laveau kan man inte missa, då det är rosa neonskyltar som visar var stället finns. Här samlas det ofta mycket folk, vilket syns på köerna utanför. I källaren finns Little Quarter, som bjuder på riktigt hålligång och bra musik att dansa till. Föredrar du att mingla så stannar du kvar på övervåningen och entrébaren. Öppet alla dagar, måndag och tisdag mellan 17:00-23:00, onsdag till lördag, mellan 17:00-03:00. Åldersgräns 23. Adressen är Hornsgatan 66, Södermalm.

Imperiet

Imperiet är en plats att verkligen slå klackarna i taket på. Denna klubb har två olika plan, med många aktuella dj:s som spelar. Börja med en drink och lite kallskuret i baren, för att sedan dansa loss hela natten lång. Öppet onsdag-lördag, 17:00-03:00, åldersgräns okänt. Adressen är Vartoftagatan 49, Södermalm.

Stureplansgruppen

På Stureplan finns det en mängd heta klubbar att besöka. En av de äldsta är Sturecompagniet och det är även en av de mest välbesökta. Under Stures så finns Hells Kitchen, som har öppet längre och passar bra för dig som inte vill gå hem halv 3. En annan klassiker att besöka är Spy Bar, som även har en klubb i klubben som kallas för Gubbrummet.

Hell’s Kitchen, Sturegatan 4 (tors-lör 00-05, 23 år, ca 180 kr)

The Spy Bar, Birger Jarlsgatan 20 (ons-lör 22-05, 23 år, ca 180 kr)

Sturecompagniet, Sturegatan 4 (tors-lör 22-03, 23 år, ca 180 kr)

 

Detta var bara en bråkdel av vad Stockholms nattliv har att erbjuda, det finns hur många klubbar och barer som helst att besöka. Vandra runt på malmerna och hitta dina egna favoriter.

Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 1373 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img