Stand up-show på Scalateatern

Missa inte T.J. Miller i sommar!

Missa inte T.J. Miller i sommar!

I sommar kommer T.J. Miller, en komiker, skådespelare, musiker och podcastvärd att uppträda i Stockholm, på Scalateatern. Se till att boka dina biljetter för en kul kväll! Hotell bokar du med oss. Datumet som han är här, är 6 juni och det på Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm.

Vem är T.J. Miller?

För den svenska publiken är Miller troligen mera känd som Erlich Bachman i HBO-serien ”Silicon Valley”. Han spelade den rollen under hela fyra säsonger och kom även att bli belönad för det med en Critic’s Choice Award för Bästa manliga biroll i en TV-serie.

T.J. Miller är uppvuxen i Denver och började med amatörteater när han gick high school. Senare blev det universitetsstudier, där han dels var medlem i skolans komikergrupp men också studerade Shakespeare en sommar i London. Efter studierna flyttade han till till Chicago där han började med improvisations­teater och stand up och turnerade i ett par år med Chicagos kända improvisations­teater The Second City.

Året 2007 fick Miller en huvudroll i en tv-serie, det var ”Carpoolers”. Året därpå hamnade han på en lista från Variety. Denna listade ”Top 10 Comics to Watch”. Han kom även med på Entertainment Weeklys ”Next Big Things in Comedy”. 2008 var även det år han gjorde sin långfilmsdebut i kultfilmen ”Cloverfield”, där han spelade kameramannen Hud. Andra filmer som Miller medverkat i är ”Transformers: Age of Extinction”, ”Deadpool”, ”Office Christmas Party” och Stephen Spielbergs ”Ready Player One”. Han kommer även vara med I Deadpool 2. De som ofta ser animerade filmer på engelska kan känna igen rösten, då han varit som röstskådespelare i en mängd animerade filmer, bland andra Disneys ”Big Hero 6” och ”Emoji Movie”.

Under 2017 släppte T.J. Miller sin stand up-special” No Real Reason” på Comedy Central och pop-/hiphop-albumet” The Extended Play EP”. Han har även skrivit manus till två kortfilmer och spelat huvudrollerna. Sedan sex år tillbaka har han även en podcast, tillsammans med sin vän Cash Levy som också är värd för podden.

Boka hotell med oss

Om du vill åka till Stockholm och se T.J. Miller uppträda i sin stand up-show, så se till att boka din biljett samt boka ditt boende med oss. Här på vår sida hittar du en mängd olika sorters hotell i alla prisklasser. Du kan söka fram hotell via deras namn, via stadsdel  eller så kontaktar du oss och får hjälp med att boka.

Berns Hotel  Berns Hotel
Berzelii Park, Näckstroemsgatan 8, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    4.5 stjärnor
Från 1557 SEK per natt

Boka hotell
Nobis Hotel Stockholm  Nobis Hotel Stockholm
Norrmalmstorg 2-4, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    5 stjärnor
Från 2761 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img