Sommarkrysset på Gröna Lund

Sommarkrysset är på Gröna Lund i sommar

Sommarkrysset är på Gröna Lund i sommar

I år, 2019 är det 14:e året i rad som TV4 och Sommarkrysset återkommer. Det är en livesänd underhållning på Gröna Lund. Detta kan du se på tv, varje lördag, eller så åker du till Stockholm och upplever det hela på plats. I sommar kommer det en hel del artister! Dels flera duktiga artister från Sverige men även internationella stjärnor. Premiären är 8 juni klockan 20:00.
Under nio lördagar och en söndag kommer Gry Forsell att guida tv-tittarna och Grönans gäster genom kluriga korsord och härlig musikunderhållning. Programmet sänds live i TV4 med start kl 20.00. Sändningen pågår till cirka 21.30. De datum som gäller är:
Juni: 8 juni 15 juni, 22 juni, 30 juni
Juli: 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli
Augusti: 3 augusti, 10 augusti

Artister

De artister som kommer att uppträda är dessa;
8 juni
Bonnie Tyler (UK)
Jessica Andersson
Näääk & Denz
Linae
Weeping Willows

15 juni
Anna Bergendahl
Erik Lundin
Peter Jöback
Malou Prytz

22 juni
David Lindgren & Kristina Lindgren
Chris Kläfford
Lèon
Movits! Feat. Tjuvjakt
Hanna Ferm

30 juni (söndag)
Takida
Tomas Andersson Wij
Måns Zelmerlöw
Dotter

6 juli
Nano
Charlotte Perrelli
Jakob Hellman
Kitok
Leia
Silvana Imam

13 juli
Jon Henrik Fjällgren
Pontus & Amerikanerna
Helena Gutarra

20 juli
Mohombi
Backyard Babies
Sigrid Bernson
Felix Sandman
Benjamin Ingrosso

27 juli
Wiktoria
Rigmor Gustafsson

3 aug
Lina Hedlund

10 aug
Ava Max (USA)
Sven-Ingvars
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen.

Njut av Gröna Lund

När du ändå är på Grönan för att se Sommarkrysset, passa då på att njuta av resten av nöjesparken. Det finns åkattraktioner som passar både stora och små. Det finns även restauranger om ni är hungriga, samt att det även finns barer om det är lockande med en svalkande dryck.
Årets stora nyhet när det kommer till åkattraktioner är Snake. Det är dessutom en tillfällig attraktion som endast kommer att finnas på Gröna Lund under 2019. Det är en hissnande åktur, i 80 km/h och 40 meter upp i luften. Missa inte att ta en tur i denna.
Andra attraktioner på Gröna Lund är bland annat Blå Tåget, Eclipse, Fritt Fall, Ikaros, Kvasten, Tekopparna, Twister, Lustiga Huset och många fler.

Njut av Stockholm

Stockholm är en stad som går att besöka året om. Dock är det något särskilt med denna stad i sommarskrud. Så passa på att boka in dig för ett par extra dagar om du ändå ska ta dig hit. Då kan du passa på att kolla in sevärdheter och en massa mer.

Boka hotell

Det är en god idé att satsa på ett hotell som passar dig och dina behov. Är det främst Gröna Lund som lockar, så boka ett hotell nära nöjesparken. Annars har vi även andra hotell över hela stan som kan passa bra. Det finns boendealternativ som passar alla och det i flera olika prisklasser. Du kan söka runt efter hotell här på vår sida. Det går även bra att kontakta oss, så hjälper vi dig med det du behöver ha hjälp med.

Elite Hotel Marina Tower  Elite Hotel Marina Tower
Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka
Nära ABBA The Museum

    4.5 stjärnor
Från 1157 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img