Viator

Smådalarö Gård

SDG, Smådalarö Gård Hotell och Konferens på Dalarö
Smådalarö Gård (förkortas som “SDG”), med konferens och hotell, som är beläget i södra delen av Stockholms skärgård har öppet året runt.

Vare sig det är en varm sommardag eller in på mörka hösten, håller Herrgården, som uppfördes år 1810, öppet för middag, övernattning eller varför inte aktiviteter till havs, i luft eller på land.

I närheten av Smådalarö Gård, på Dalarö, hittar du pärlor som Schweizerbadet med sin långgrunda sandstrand, Dalarö Hamn med sina restauranger, lanthandel och presentbod, eller varför inte Stegsholms Gård på Gålö som passar perfekt för barnfamiljen där barnen kan titta på djuren eller få prova på en turridning medan de vuxna kan ta en fika i solen.

Smådalarö Gård kan du sedan avnjuta en härlig lunch eller middag. Fisk och skaldjur står högt på menyn, men även vilt och fågel finns att beställa. Den närodlade och säsongsbetonade maten går fint ihop med passande viner som personalen gärna hjälper till att välja ut.

Reception på Smådalarö Gård hotell och konferens i Stockholm skärgård
Smådalarö Gård Hotell har 56 rum i sin huvudbyggnad och 6 separata rum i ”Git’s Hus”, alla vackert och smakfullt inredda med tillgång till dusch/wc, TV/Radio samt vanliga bekvämligheter som hårtork, trådlöst internet, strykbräda och rumsservice. I den nyrenoverade etagesviten, ”Kapten Bloms Svit” finns även jacuzzi i badrummet. Som hotellgäst har du också tillgång till Dalarö Gårds eluppvärmda bastu, havsbastu och utomhus-jacuzzi. Havsbastun kan man hyra per timme.

Aktiviteter finns det massor av; tennis, sol och bad, paddla kanot eller varför inte ta en golfrunda på den vackra 9-håls banan som öppnade för säsongen den 3:e april (2015). Pay and play gäller måndag-torsdag och kostar mellan 150-350 kronor beroende på ålder och antal hål.

På Smådalarö Gård kan du även boka Konferensmöten, eller varför inte ha en Kick-off med hela avdelningen. Boka bröllop för upp till 140 gäster eller skäm bort dig med en hotellweekend för två med ett av Smådalarö Gårds exklusiva weekendpaket.
Smådalarö Gård havsbastu och Båt
För att ta dig till Smådalarö Gård rekommenderar vi bil, buss eller varför inte båt?

Bilen parkerar du gratis på den stora parkeringen i anslutning till huvudbyggnaden alternativt tar du buss 839 från Handenterminalen som stannar precis utanför Smådalarö Gård.

Välkommen till vackra Smådalarö Gård!

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img