Viator

Slipknot till Stockholm 2020

Slipknot kommer till Stockholm nästa år

Slipknot kommer till Stockholm nästa år

Nästa år har vi något att se fram emot. Då kommer Slipknot till Stockholm och Ericsson Globe. De ger sig nämligen ut på turné i samband med återkomst till förstaplatsen på engelska albumtopplistan och ett hyllat sjätte studioalbum – ”We Are Not Your Kind”. Med sig så kommer de att ha Behemoth som special guest. Datumet som de kommer att spela är den 21 februari, 2020. Biljetterna släpps fredag 30 augusti kl. 09.00.

Slipknot

Slipknot är ett amerikanskt band från Des Moines, Iowa. Det var slagverkaren Shawn Crahan och basisten Paul Gray som startade bandet 1995. De hade ett gäng med byten av medlemmar i början, men sedan har det mer eller mindre under större del av karriären bestått av nio medlemmar. Det är Sid Wilson, Paul Gray, Joey Jordison, Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson och Corey Taylor. Dock så dog Paul Gray 2010 och då blev det åtta medlemmar i bandet.
Corey Talor har för övrig även ett annat band, nämligen Stone Sour, som grundades 1992 av honom själv.
Slipknot är välkända för en hel del saker. Bland annat att de har en uppseendeväckande image, aggressiv musikstil samt att de brukar ha energiska och kaotiska konserter
Slipknot slog igenom stort efter släppet av sitt självbetitlade debutalbum, 1999. 2001 års uppföljare, Iowa, ökade bandets popularitet ytterligare.

Behemoth

Behemoth är ett black metal-band från Gdańsk i Polen som grundades 1991 av Adam ”Nergal” Darski. De gav ut sitt debutalbum Sventevith (Storming Near the Baltic) 1995. Detta band har sedan sin start varit ett av de mest betydelsefulla extreme metal-bandet från Polen. Bandets musikstil har med tiden ändrats från black metal mot ett mer death metal-betonat sound, ibland benämnt blackened death metal.
Bandets grundare Adam ”Nergal” Darski är även frontperson och sångare. Han spelar även gitarr samt skriver all musik och de flesta texter till bandets låtar, samt är producent för det mesta av innehållet i Behemoths skivutgivning. Namnet Behemoth kommer från ett mytologiskt djur ur den judisk-kristna mytologin

Besök Stockholm

Passa på att se dig omkring i Stockholm om du ändå ska hit för att se banden på Globen. Vår vackra huvudstad har en hel del att erbjuda, även om det är i februari. Om du vill hitta andra events, aktiviteter eller sevärdheter så kan du göra det bland våra nyheter. Dels ibland de tidigare inläggen men även de som komma skall.

Boka hotell

Det finns flera bra hotell som ligger nära Globen i Stockholm. Det kan vara god idé att boka det i samband med att du köper biljett. Det så att det inte blir fullt och du blir utan. Sedan så finns det så klart andra hotell i staden, men kanske inte lika nära. Du hittar i alla fall alla alternativ med hotell här hos oss. Det finns något som passar alla oavsett storleken på din plånbok. Det är bara att söka runt här på vår sida. Om det är så att du inte hittar det du söker, så är det bara att kontakta oss.

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 421 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    2 stjärnor
Från 512 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img