Slayer: Final World Tour – Biljetter ute nu!

Missa inte Slayers sista turné

Missa inte Slayers sista turné

Slayer, det ikoniska thrash metal bandet har efter 40 år beslutat sig för att ta farväl och det med en sista turné. De kommer att göra ett stopp i Sverige den 5 december på Hovet och har då med sig Lamb of God, Anthrax och Obituary. Biljetterna släpptes igår (16/5), så missa inte att haffa dig en egen. Det kan du göra här. Boendet, det kan du boka med oss!

Vilka är Slayer?

Slayer bildades i USA 1981 av gitarristerna Jeff Hanneman och Kerry King. 1982 anslöt sångaren och basisten Tom Araya och trummisen Dave Lombardo. Idag består de av originalmedlemmarna Araya och King tillsammans med gitarristen Gary Holt och trummisen Paul Bostaph.

Slayer anses vara “The Big Four of Thrash” och det tillsammans med Metallica, Anthrax och Megadeth.  Album detta band har släppt är:

 • 1983 – Show No Mercy
 • 1985 – Hell Awaits
 • 1986 – Reign in Blood
 • 1988 – South of Heaven
 • 1990 – Seasons in the Abyss
 • 1994 – Divine Intervention
 • 1996 – Undisputed Attitude
 • 1998 – Diabolus in Musica
 • 2001 – God Hates Us All
 • 2006 – Christ Illusion
 • 2009 – World Painted Blood
 • 2015 – Repentless

Den 22 januari i år beslutade bandet att avsluta, efter 37 år tillsammans. De kommer att turnera i USA och Kanada under sommaren och i Europa under november och december.

Lamb of God, Anthrax och Obituary

Lamb of God är ett amerikanskt metalband från USA, som grundades 1990. Bakom bandet stod ett gäng studiekamrater, som bildade bandet under tiden de pluggade. Efter examen fortsatte bandet ändå, men hette Burn the Priest, men bytte senare till just Lamb of God. Nuvarande medlemmar är John Campbell på basgitarr, Chris Adler på trummor, Mark Morton på gitarr Randy Blythe med sång och Willie Adler på gitarr.

Anthrax är ett amerikanskt thrash metal-band från New York, som bildades 1981, de tillhör som sagt “The Big Four of Thrash” tillsammans med Metallica, Slayer och Megadeth. Det var gitarristen Scott Ian som bildade bandet, under den tid han gick på high school, med gitarristen Dan Lilker och basisten Kenny Kushner. Dagens band består av medlemmarna Scott Ian på gitarr och bakgrundssång Charlie Benante på trummor, Frank Bello på bas och bakgrundssång, Joey Belladonna på sång och Jonathan Donais på gitarr.

Obituary är ett amerikanskt death metal-band som bildades 1988 i Florida, USA. När de bildades till en början, 1985, så hette de Xecutioner, men fick byta(1988) då det redan fanns ett band med detta namn. De splittrades sedan år 2000, men i början av 2004 så körde de igång igen. Dagens medlemmar av bandet är John Tardy på sång, Trevor Peres på rytmgitarr Donald Tardy på trummor Terry Butler på basgitarr och Kenny Andrews på sologitarr.

Boka boende

Här hos oss hittar du det perfekta boendet om du har tänkt att se Slayers sista uppträdande i Stockholm den 5 december. Sök runt här på vår sida, eller kontakta oss om du behöver hjälp. Det finns flera bra hotell nära Hovet, om du vill ha nära till sängen efter konserten, men det finns även andra bra hotell i resten av Stockholm.

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

  2 stjärnor
Från 403 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Eriksdalsbadet

  3 stjärnor
Från 457 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
Nära Fotografiska museet

  2 stjärnor
Från 490 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img