Viator

Shania Twain till Globen 2018

Shania Twain kommer till Stockholm 2018

Shania Twain kommer till Stockholm 2018

Det är hela 13 år sedan Shania Twain turnerade sist, men nu är det äntligen dags igen! Just nu turnerar hon i USA och Kanada. Under 2018 kommer hon att turnera runt om i Europa och till Sverige kommer hon den 17 oktober 2018.  Hon kommer även innan det att besöka Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Norge. Även om det är ett år kvar, tills hon kommer till Sverige, så är det läge att redan nu boka din biljett och se över var du ska bo. Hotell hittar du här hos oss!

Historien om Shania Twain

Shania Twain heter egentligen Eilleen Regina Edwards och är kanadensisk sångerska, låtskrivare och musikproducent. Hon föddes 1965 i Ontario, Kanada. När hon var runt 20 år gammal så anställdes hon på ett semesterhotell som artist. 1987 dog hennes föräldrar och hon tog då en paus från musiken. I början av 90-talet kom hon dock åter och har sedan dess sålt över 90 miljoner skivor. Hennes genre ligger inom countrymusiken och bland hennes album ser vi den självbetitlade Shania Twain, The Woman in Me, Come on Over, Up! och nu senaste släppet, 2017 är albumet Now. Bland kända låtar från Shania finns You’re still the one, From this moment on och Man! I feel like a woman. Shania Twain har dessutom vunnit fem Grammys, samt gett henne flera hederstitlar, däribland “Queen of Country Pop”. Genom sin inverkan i musikvärlden är Shania Twain den första och enda kvinnliga artisten att tilldelas CMTs Artist of a Lifetime Award. Hon har även blivit hedrad med Icon Award på Billboards Women in Music-gala.

Se dig omkring
Om du ändå åker en bit för att se Shania Twain, passa på att boka in dig ett par extra nätter. Det finns en hel del saker att göra här i vår vackra stad. Om du vill ha bra tips för att göra din vistelse till det bästa, kolla då våra nyheter. Där skriver vi varje vecka om en mängd olika saker som händer och sker. Det gör att du kan hitta nya saker att göra.

Boka ditt boende med oss

Om du har bestämt dig för att se Shania Twain då hon kommer till Globen och Stockholm, så är det läge att boka din biljett på Live Nation. Sedan kan du se över vad du har för boendealternativ. Här hos oss finns det många olika hotell att boka. Kanske du vill bo nära Globen? Då har du bland annat Quality Hotel Globe , som ligger endast 100 meter från arenan! Du har även Bo Hotel som även det ligger nära. Om det inte gör något med en kort promenad så kan du välja Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad. Utöver det så finns det även fler hotell över hela Stockholm att välja mellan. Du kan söka fram olika alternativ eller leta efter hotell genom att gå via stadsdelar. Passa på att kombinera ditt besök med andra saker i Stockholm, då det bjuder på en mängd andra aktiviteter och sevärdheter.

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 421 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    2 stjärnor
Från 512 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img