Viator

RunStockholm 28 april

Kungsträdgård är start och mål för RunStockholm

Kungsträdgården är start och mål för RunStockholm

Den 28 april är det dags för RunStockholm, som är ett lopp runt om i staden. Du kan välja om du vill springa 5 km, 10 km, eller bara vara med och titta på. I år är det även en nyhet, att loppet avslutas med en After Run och festligheter på Urban Deli. Så varför inte haka på? Se bara till att du inte är allt för otränad, så att du orkar att springa hela loppet utan att bryta ihop. Det kan vara bra att träna lite innan du deltar.

Själva loppet

Loppet är uppdelat, så att du kan välja att springa 5 km, 10 km, eller låta barnen springa i det som heter knatteloppet. Uppvärmning, start och mål sker i Kungsträdgården. Första start går klockan 10:00. De båda distanserna är för både damer och herrar. Knatteloppet är för barn, mellan 3 till 8 år. Alla barn får en Festis och en medalj och loppet är 250 meter. Ni vuxna som springer kan vinna en liten summa pengar enligt en prisstege som finns på RunStockholms hemsida.

Medalj och goodie-bag delas ut till alla! Prisutdelning till vinnarna i varje klass sker på plats i Kungsträdgården direkt efter att sista deltagare gått i mål. Det kommer även att bli en utlottning av fina priser bland alla som klarat utmaning och sprungit i mål. Din löptid går du med hjälp av ett datachip från Neptron noteras din tid från passering av startlinjen till passering av mållinjen.

Sjukvård finns tillgängligt om det skulle behövas. Du har vätskekontroller på löpsträckan, som är vid start, mål, samt 2 km, 3,5 km och 5 km.

After Run

Efter loppet så kommer det i år att vara ett After Run på Urban Deli för alla deltagare. Det är öppet från kl 16:00 och det är mingel, DJ, och mat. Som sällskap får ni 20 % rabatt på mat och dryck om ni visar upp ett Run Stockholm After Run-kort. Denna får man tillsammans med nummerlappen när man ska springa.

Självklart är det inte ett måste att vara med och springa. Du kan vara med och heja på den du känner som är med om du vill. Det går minst lika bra och alla behöver ju kanske lite extra hejarop när det är som mest kämpigt.

Boka boende

Om du känner att detta är ett lopp du vill vara med och springa, så ska du så klart boka en plats på det. Det går även att efteranmäla sig till loppet. Kommer du en bit från Stockholm så kan det vara skönt att ha ett hotell att sova på efter dagen. Här hos oss hittar du en mängd olika hotell, i flera olika prisklasser. Boka direkt här på vår sida. Du kan hitta hotellen via namn, stadsdel eller hotelltyp. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss. Missa inte heller att vi har en sida med nyheter där vi varje vecka skriver om nya saker. Där kan du hitta en massa tips på saker att göra, saker att se och så vidare.

At Six  At Six
Brunkebergstorg 6, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    5 stjärnor
Från 2911 SEK per natt

Boka hotell
Best Western and hotel  Best Western and hotel
Apelbergsgatan 40, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    3.5 stjärnor
Från 1539 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img