Phil Collins till Stockholm i sommar

Phil Collins kommer till Stockholm

Phil Collins kommer till Stockholm

Den 12 juni 2019 kommer Phil Collins till Friends Arena i Stockholm. Det med sin turné ”Still Not Dead Yet Live”. Phil Collins är en av sin generations mest framgångsrika artister. Han har till exempel haft fler topp 40-singlar på Englandslistan än någon annan artist under hela 1980-talet. Collins började sin karriär som trummis, sedan frontman i bandet Genesis, sedan som soloartist.

Om Phil Collins

Philip David Charles Collins föddes 1951 i Chiswick i London. Han är sångare, låtskrivare, pianist, trummis och författare. Han började redan i tidig ålder med underhållning. Han var bland annat barnskådis inom amatörteatern. Han har även jobbat som modell. 1975 blev han trummis i bandet Genesis. När bandets sångare, Peter Gabriel lämnade, så tog han över, eftersom de inte fanns någon lämplig sångare att hitta. Collins fyllde rollen väl och stilen på bandet utvecklades från progressiv rock till mer poporienterad, radiovänlig rock.

1981 gjorde Collins solodebut, med albumet “Face Value”, och monsterhitten “In The Air Tonight”. Han medverkade på Live Aid-galan 1985 som enda artist att uppträda både på Wembley Stadium i Storbritannien och JFK Stadium i USA dit han flög med Concorde.

Collins solokarriär var framgångsrik och han hade låtar som “Sussudio”, “Against All Odds (Take a Look at Me Now)”, “Take Me Home” och “Another Day in Paradise”. Han jobbade parallellt med Genesis under denna tiden.

Collins har även gjort sig ett stort namn som låtskrivare och han har gjort filmmusik för flera Disney-filmer.

I oktober 2016 utkom Phil Collins med den självbiografiska boken Not Dead Yet.

Upplev Stockholm

Om du kommer till Stockholm i sommar för konserten, passa på att stanna ett par extra dagar i vår vackra huvudstad. Här finns det en hel del att hitta på, göra och se! Om du vill hitta aktiviteter eller sevärdheter, kolla då in våra nyheter. Vi uppdaterar varje vecka med olika saker. Det kan vara events, konserter, evenemang och mycket mer. Vi tipsar även om ställen att äta på, bra uteställen, sevärdheter och en massa mer. Så missa inte att kika in och läsa varje vecka på våra nyheter.

Boka hotell

Är det så att du vill passa på att se Phil Collins när han nu kommer till Stockholm? Då är det bra att köpa en biljett till hans konsert. Det kan du göra via Live Nation. Utöver att ha en biljett till konserten är det bra att även ha ett hotell att stanna över på. Det är inte fel att boka det i god tid. Här på vår sida kan du hitta en mängd olika alternativ. Det finns hotell och andra boenden som passar alla plånböcker. Det gör att det finns ett hotell för alla smaker. Det är bara att söka runt på vår sida. Du kan även kontakta oss om du behöver hjälp. Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor. Vi kan även hjälpa dig att hitta det perfekta hotellet samt hjälpa dig med din bokning av ditt hotell.

First Hotel Solna  First Hotel Solna
Bangatan 21, Solna
Nära Mall of Scandinavia

    3 stjärnor
Från 960 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Friends  Quality Hotel Friends
Råsta Strandväg 1, Solna
Nära Friends Arena

    4 stjärnor
Från 1062 SEK per natt

Boka hotell
Solna Hotell & Vandrarhem  Solna Hotell & Vandrarhem
Enkopingsvagen 16, Solna
Nära Solvalla

    2 stjärnor
Från 625 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img