Viator

Pernilla Wahlgren har hybris

Pernilla Wahlgren har ny show på Cirkus

Pernilla Wahlgren har ny show på Cirkus

Pernilla Wahlgren har under 1,5 år firat sig själv, 40 år på scen och 50 år i livet med showen Kort glad och tacksam. Det var inte nog, tyckte Pernilla, som nu kommer med en helt ny show! Den nya showen heter Pernilla Wahlgren har hybris. Urpremiären skedde den 23 januari. Den 1 februari så har du åter igen chansen att se showen. Den spelas på Lilla Cirkus. Med sig har hon även denna gång sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren föddes den 24 december 1967. Hon är en svensk sångerska, skådespelerska och programledare. Hennes familj är välkända då hennes pappa är Hans Wahlgren och mamma Christina Schollin som båda har varit mycket aktiva som skådespelare. Hennes bröder är även de kända, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren. Pernilla uppträdde allra första gången när hon var 4 år gamma. Då spelade hon mot sin mamma i en Tv-pjäs. När hon var elva år gammal fick hon titelrollen i musikalen Annie och har efter det varit med i en mängd musikaler och teatrar.
Sin första skiva ”Pernilla Wahlgren” gavs ut 1985 och samma år medverkade hon i melodifestivalen med låten Piccadilly Circus och kom då på fjärde plats. Detta år var även då hon mötte Emilio Ingrosso, som hon sedan var gift med mellan 1993-2002. De har tre barn tillsammans. Oliver (född 30 december 1989), Bianca (född 30 december 1994) och Benjamin (född 14 september 1997). Hon har också sonen Theo med Joachim Lennholm.
Idag har Pernilla många järn i elden. Dels har hon Wahlgrens värld som visas på tv, hon har en podd tillsammans med Sofia Wistam, hon har olika uppträdanden och så nu denna nya show.
Showen kommer efter att ha spelats på Lilla Cirkus fram till den 8 mars ta sig vidare ut på turné och då till bland annat Göteborg, Västerås, Malmö och Växjö. Hela turnéplanen hittar du på https://www.pernillawahlgrenharhybris.se/.

Cirkus och Lilla Cirkus

Lilla Cirkus är en av scenerna på Cirkus Stockholm. Cirkus invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Med tiden har detta kommit att bli en plats för konserter, kongresser, TV-inspelningar och framförallt teater, musikaler och shower. Cirkus stora scen har plats för 1 644 sittande gäster och nya Lilla Cirkus tar upp till 800 personer i biosittning.
Sedan den 30 juni 2017 är Cirkus på Kungliga Djurgården en del av Pop House Sweden där Conni Jonsson och Björn Ulvaeus är huvudägare. Pop House Sweden innefattar idag Pop House Hotel, ABBA The Museum, Cirkus och den nyligen förvärvade hotell Hasselbacken.

Boka hotell

Om du ska komma till Stoclholm för att se Pernillas show så kan det vara bra att boka dig ett boende. Du har flera bra alternativ nära Cirkus att välja på. Som bland annat Pop House Hotel och Hasselbacken, men det finns även flera andra bra alternativ på hotell. Du kan söka runt direkt här på vår sida, eller så kontaktar du oss så kan vi hjälpa dig. Du har många bra alternativ att välja på när det kommer till hotell.

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img