Per Gessles Europaturné kommer till Sverige och Stockholm

Wikipedia)" rel="lightbox4598">Per Gessle kommer till Stockholm

Per Gessle kommer till Stockholm (bildkälla:Wikipedia)

Per Gessles Europaturné startade den 11 oktober i Hamburg. Sedan har den gått vidare runt i Europa. Han har hunnit spela i Bryssel, London, Manchester, Wien, Zürich, Warsawa, Berlin, Köln, Utrecht och Halmstad. Till Stockholm kommer han att dyka upp den 5 november och då på Waterfront. Med sig på alla konserter i Sverige har han artisten Nano som många säkert känner igen från Melodifestivalen. Marie Fredriksson har tyvärr inte kunnat följa med denna gången på grund av hälsoskäl.

Stockholm Waterfront

Spelningen Per Gessle gör i Stockholm sker på Waterfront. Detta är egentligen tre byggnader i ett. Det är kongressverksamhet, hotell och kontor. Dessa byggnader ligger vid Klarabergsviadukten i centrala Stockholm. Hotellet heter Radisson Blu Waterfront Hotel och har 414 rum, restaurang, bar och gym. Varför inte boka ditt boende här om du ska på Per Gessles konsert?

Per Gessle

Per Gessle vet de allra flesta vem de är och många har en relation till honom på något sätt. Det kan vara att man lyssnade på Gyllene Tider, eller Roxette eller att man upptäckte honom som soloartist. Per Gessle föddes 1959 och är idag en mycket känd svensk popsångare, gitarrist och låtskrivare. Han tillhör de främsta artisterna och låtskrivarna i Sverige. Det var när han blev frontfigur för Gyllene Tider på 80-talet som han slog igenom. Roxette bildade han tillsammans med Marie Fredriksson 1986 och de slog igenom både i Sverige och utanför dess gränser. Per har även en egen solokarriär sedan 2000-talets början.

Nano

Nano är det många som känner igen tack vare Melodifestivalen 2017. Han gick direkt till final från sin deltävling och i den stora finalen fick han mest röster av tittarna. Dock slutade han på en andra plats, efter Robin Bengtsson. Nano är hans artistnamn, men även hans förnamn, efternamnet är Omar. Han hade en svår uppväxt och hamnade i fängelse två gånger när han var yngre. Dock bestämde han sig när hans flickvän blev gravid att helt satsa på familjen och musiken.

Missa inte chansen

Då man aldrig så noga kan veta hur länge Gessle tänker hålla på, så är det nog bra att se till att skaffa en biljett till denna konserten. Du vill inte vara utan en om det visar sig att det inte blir fler turnéer. Sen om det blir, ja då är det ju bara att boka in den med!

Boka hotell med oss

Du som vill se turnén, vid namn Per Gessles Roxette, i Stockholm, du ska se till att snabbt haffa en biljett till konserten. Sen är det en mycket god idé att även fixa boende så klart. Här hos oss finns det många bra hotell i flera prisklasser. Det gör att du kan hitta det boende som passar dig. Så samla ihop alla vänner eller ta med familjen hit. Du kan söka runt på vår sida, eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning. Vi kan även svara på frågor kring det mesta som har med hotell och bokning att göra.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Radisson Blu Waterfront Hotel  Radisson Blu Waterfront Hotel
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1604 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img