Viator

Ozzy Osbourne – No More Tours 2

Nästa år, i maj 2023 så kommer Ozzy Osbourne till Friends Arena i Stockholm. Med sig så har han Judas Priest. Detta vill du inte missa! Ozzy är en av få som lyckats med så lång karriär. Dels har han frontat Black Sabbath, dels har hans solokarriär gått lysande. Nästa år är han äntligen tillbaka till Sverige med Judas Priest som gästartist.

Nytt datum

Tanken var att Ozzy skulle kommit detta år, för att spela. Men dessvärre kom hela turnén att skjutas fram med ett år. Du som redan köpt biljett kan därmed använda dig av den! Som special guest så är det fortfarande Judas Priest, med Rob Halford som frontman.
Ozzy Osbourne har själv hälsat detta om turnén:
“I can’t wait to get off my ass and get going again, but you’re just going to have to be a bit more patient. I want to be 100% ready to come out and knock your fucking socks off. I’m not retiring, I’ve still got gigs to do and also there’s a new album on the way. To the fans, I sincerely thank you for your patience, your loyalty, I love you.”
Datumet som nu gäller är den 5 maj 2023 och platsen är Friends Arena. Denna arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm och 10 min från Stockholm City. Du tar dig enkelt hit med hjälp av pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss.
Om du inte har köpt biljett ännu, så finns det fortfarande chansen. Du hittar biljetter via Live Nation.

Missa inte att se Ozzy Osbourne

Oavsett om du är ett stort fan av Ozzy Osbourne, eller bara diggar honom lite, så kan det vara idé att se honom nästa år då han kommer till Sverige. Risken finns att han inom kort kommer att sluta upp med att turnera, dels på grund av ålder dels på grund av sjukdom. Så det kan vara lite sista chansen nu!</P

Att även kunna se Judas Priest i samma veva är inte fel! Det är två stora artister på samma scen. Så det kan vara bra att passa på att köpa en biljett, om det är så att du inte redan har gjort det vill säga.

Boka hotell i Stockholm

Om det är så att du redan har haffat en biljett för att se Ozzy Osbourne, eller köper en snart, så är det bra att redan nu fundera på boende. Om du kommer långväga ifrån, så är det smart att välja att bo på hotell. Det kan vara idé att boka in ett par extra nätter. Det så att du kan passa på att göra Stockholm med då du ändå är här. Här hos oss finns det en hel del bra alternativ inom hotell och andra typer av boenden. Du kan söka fram olika varianter på enkelt sätt. Är det så att du behöver hjälp med något eller om det är så att du har frågor att ställa, så kan du med fördel kontakta oss.

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img