Ola Salos show kommer till Stockholm

Se Olas show på Hamburger Börs

Se Olas show på Hamburger Börs

Ola Salo har just nu en dundersuccé i Göteborg med sin show ”It takes a fool to remain sane” på Rondo. Efter sommaren så kommer showen till Malmö Arena, där den kommer att spelas under två helger, med premiär den 6 september. Därefter flyttar den kritikerrosade föreställningen till Stockholm med premiär på Hamburger Börs den 26 september där den sen spelas under hela hösten. It takes a fool to remain sane är Ola Salos första egna show. Det är en bombastisk show med extra allt kan man säga. Showen bygger på alla de hits han skrev då han sjöng med The Ark. Så se till att du inte missar att se detta! Det kommer bli en helt fantastisk upplevelse.

Ola Salo

För många är Ola Salo synonymt med The Ark, popbandet som tog oss med storm under 1990-talet. Bandet startades 1991 och de gjorde sin sista spelning 2011. Ola Salo föddes 1977, då som Rolf Ola Anders Svensson. Ola skrev sin allra första låt som fyraåring. Under 1996 så antog han artistnamnet Ola Salo. Utöver att vara mest känd som sångare i The Ark, så är han även den som skrev nästan all text och musik i det bandet. Efter succén med detta band valde han att köra solo samt att han har jobbat som musikalartist. Han hade redan gjort det innan, under 1997-1999 då med Kristina från Duvemåla och Spelman på taket på Malmö Stadsteater. Under 2008-09 så hade han huvudrollen i musikalen Jesus Christ Superstar i Malmö, samt repriserade rollen som Jesus på Göta Lejon i Stockholm under 2012-13. Han är gift med Annelie Pekula, men är öppet bisexuell.

Läs våra nyheter

Vill du veta mer om vad som händer och sker i Stockholm? Missa då inte våra nyheter. Varje vecka så skriver vi om olika saker som har med Stockholm att göra. Vi ger dig bra tips på sevärdheter så väl att vi ger dig förslag på konserter, events, matställen, barer, och mycket mer. Genom att läsa här varje vecka kan du upptäcka nya saker att göra, se och uppleva. Kanske du kan hitta saker du inte visste fanns eller bli påmind om saker du vill göra igen?

Boka hotell

Är det så att det låter lockande att se denna show i Stockholm, varför inte redan nu boka in ett besök? Biljetter till showen finns redan ute nu. Det kan även vara värt att redan nu boka det boende du vill ha. Det finns många bra hotell nära Hamburger Börs, så som at Six, Hobo Hotel, Hotel Kungsträdgården, samt många fler därtill. Sedan finns det även hotell i övriga stan med att välja om du föredrar det. Du kan söka runt på vår sida, för att hitta det som passar dig bäst. Vi har hotell för alla smaker och för alla sorters plånböcker. Är det så att du behöver hjälp med något eller har frågor att ställa, då kan du kontakta oss så gör vi vårt bästa för att assistera dig.

At Six  At Six
Brunkebergstorg 6, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    5 stjärnor
Från 2911 SEK per natt

Boka hotell
Hobo  Hobo
Brunkebergstorg 4, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    3.5 stjärnor
Från 1067 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img