Viator

Nyrenoverade hotell i Stockholm

Stanna över på ett bra hotell i Stockholm

Stanna över på ett bra hotell i Stockholm

Det är inte fel att boka in sig på ett hotell som nyligen har renoverats. Det gör att man får ett hotell som är snyggare, bättre, fräschare. Scandic är en kedja som ser till att hela tiden ha hotell som håller en viss standard. De har renoverat flera olika hotell i hela Sverige och av dessa är det flera som ligger i Stockholm. Så har du planer på att besöka vår vackra huvudstad inom snar framtid så får du här tips på bra hotell som dessutom nyss har renoverats upp.

Scandic Infra City

Scandic Infra City är ett hotell du hittar i Upplands Väsby. Detta hotell ligger 19 km från Arlanda. Här finns det 330 rum på 24 våningar. Dessutom är det ett hotell som är utmärkt för möten, kongresser och konferenser. Det finns en mässhall, en kongresshall samt 25 konferensrum. Hotellet är barnvänligt så väl som det finns möjlighet att ta med dig hund. Hotellet har gym, bastu, inomhuspool, restaurang, bar och mycket mer.

Scandic Park

Scandic Park ligger nära Humlegården som i sin tur ligger nära Stureplan. Det är 10 km till Bromma flygplats och 40 km till Arlanda. Hotellet erbjuder 203 rum på 7 våningar. Det finns gym, bastu, restaurang, bar, mötesrum och mycket mer. Frukost ingår och det är fritt wifi.

Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna finns en bit utanför Stockholm. Det är 13 km till Bromma och 30 km till Arlanda. 270 rum på 8 våningar finns. Dessutom erbjuder de spa och relax. De har gym, bastu, restaurang, bar, skönhetssalong och mötesrum. De har också cyklar för utlåning.

Scandic Sjöfartshotellet

Scandic Sjöfartshotellet hittar du mitt i city nära Saltsjön. Det är 44 km till Arlanda härifrån. Detta hotell har 212 rum på 7 våningar. De erbjuder gym, bastu, restaurang, bar, mötesrum, bastu och mycket mer. Det finns även mötes och konferenslokaler att tillgå.

Scandic Järva Krog

Scandic Järva Krog ligger i Solna, 35 km från Arlanda. Hit är det lätt att ta sig med hjälp av flygbussen. Det är nära till Friends Arena så väl som Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcentrum. Hotellet har 215 rum på 11 våningar. Det finns jacuzzi, gym, bastu och relaxavdelning. Dessutom finns det restaurang, bar samt att frukost ingår. Det finns 17 mötesrum så väl som en festvåning.

Upptäck Stockholm

Stockholm har en hel del att erbjuda. Det finns en mängd sevärdheter, aktiviteter och events att ta del av och det året om. Om du läser bland våra nyheter så kan du få en mängd bra förslag på vad du kan göra när du är här.

Boka hotell

Du som vill stanna över en natt eller flera kan välja något av de hotell ovan som vi skrivit om. Du kan även söka runt via vår sida efter andra hotell. Här på vår sida har vi hotell i en mängd olika prisklasser och standard. Det finns lyxigare alternativ så väl som det finns budgetalternativ. Om det är så att du inte hittar det du söker eller behöver hjälp med din bokning, då ska du se till att kontakta oss.

Scandic Park  Scandic Park
Karlavägen 43, Stockholm
Nära Stockholmsstadion

    4 stjärnor
Från 1706 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img