Viator

Nya restauranger i Stockholm

Testa en ny restaurang i Stockholm

Testa en ny restaurang i Stockholm

Att testa nya restauranger är aldrig fel och i vår huvudstad dyker det titt som tätt upp restauranger väl värda att testa! Här kommer en liten samling av matställen som är på gång att öppna, så väl som några som nyligen slagit upp dörrarna!

Restauranger som öppnar under oktober månad

I oktober kommer flera stycken restauranger att öppna upp. En av dem är Poké Burger på Gustavlundsvägen i Alvik. Detta är en fusionrestaurang med lunch, middag och AW!

Gillar du kravmärkt och ekologiskt, så ska du testa Vinterträdgården by Pontus i Hjorthagen. Här kommer det vara mycket grön mat och det kommer att finnas lunchbuffé i lösvikt.

Tako, i City/Östermalm är en restaurang som kommer satsa på sushi, asiatiska grillrätter samt late night dining.

Andra restauranger som öppnar i oktober är Ichi på Södermalm och Nabo i Vasastan.

Restauranger som nyss öppnat

Nyöppnade restauranger i Stockholm som varit igång nån eller några månader är bland annat Liquid Bar & Restaurang, på Södermalm i Mamas och Tapas gamla lokaler. Här är det en cocktailbar och restaurang med god mat.  En annan restaurang är Ting & Little Ting på Södermalm, som gör om Marie Laveau till att bli en kinesisk krog och Love food café blir Little Tong. Ägaren till båda dessa två har bland annat ett förflutet på både Riche och East.

Om du gillar take away, testa Urban Deli som ligger i Åhléns city. Här går det även att sitta och äta, både frukost, lunch, middag och mellanmål!

Andra restauranger som nyss öppnat är Frantzén i City, Boulebar Tryckeriet i Söderort och Unn, som finns i anslutning till Tak på Hotel at Six.

Restauranger som öppnar i höst

Det finns även ett gäng restauranger som ännu inte har ett exakt datum, mer än att de öppnar under hösten. Bland dessa finner vi Phil’s Burger Drottninggatan & Götgatan, City. Det är två hamburgerställen som kompletterar de redan existerande i stan.

Pane Fresco Hammarby Sjöstad, som är Paolo Robertos, öppnar upp. Det är en italiensk restaurangkedja som började Åhléns City och som idag även finns i Göteborg och Norrköping och nu snart i Hammarby Sjöstad!

Ytterligare ett ställe med italiensk mat är Eataly, som kommer finnas på Östermalm. Här kommer det att finnas flera olika restauranger, caféer och barer. Detta är ett koncept som redan finns på Manhattan och i andra städer runt om i världen.

Boka in en helg i Stockholm

Om du älskar mat och vill testa en eller flera nyöppnade restauranger, så varför inte boka in dig en helg på hotell! Här hos oss hittar du flera olika boendealternativ. Du kan söka fram vad du vill ha, eller så kontaktar du oss, så hjälper vi dig med det du behöver. Passa på att njuta av Stockholm för övrigt med. Det finns många trevliga sevärdheter här att upptäcka! Du kan hitta en massa bra tips genom att kika under våra nyheter till exempel.

Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 1373 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img