Viator

Nya Njie Actionrun

Delta i en rolig tävling

Delta i en rolig tävling

NJIE har blivit en del av ActionRun och genom förvärvet byter detta event namn från Stockholm ActionRun till NJIE ActionRun. Detta är något som i stort vem som helst kan delta i. Det är Sveriges största hinderbana i stadsmiljö. Både elit och motionärer har möjlighet att delta i detta. Det går att tävla på egen hand eller i grupp. Datumet är den 21 september 2019.

Vad innebär NJIE ActionRun?

Företaget bakom detta events drivs av far och son, Tomas och Jesper Ahremark som även bygger alla hinder själva. Första upplagan av detta lopp skedde 2014. Evenemanget har sedan dess lockat tusentals deltagare så väl som åskådare. Det gör att tävlingen är en stor publikfest. Banan tar de tävlande igenom både tekniska och roliga hinder.
Du kan i denna tävling utmana dig själv, dina vänner eller sätta ihop ett lag att tävla tillsammans med. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du har tränat innan. Hinderbanan passar alla. Det finns olika svårighetsgrader på banan. Det är fem eller åtta kilometer med 30 respektive 40 hinder. Det går springa som elit, motionär eller bara Run For Fun, som är utan tidspress.
Utöver hinderbanan så är det även en stor publikfest i staden. Förra året, 2018, så kom det 125 000 åskådare och 10 000 deltagare. Loppet sker i flera städer, inte bara i Stockholm. Så det går att delta flera gånger men i olika städer.

Tävlingsklasser

ELIT
Herr & Dam 8 km
Qualifier
Herr och Dam 8km
Motionär
Herr & Dam 5 km
Herr & Dam 8 km
Run For Fun -Ny klass för 2019.
Ej tidtagning eller straff.
Herr & Dam 5 km
Herr & Dam 8 km
Startkuverten med nummerlappar, chip och tävlings info hämtas ut antingen på fredagen innan tävling eller på lördag morgon tävlingsdagen. Olika utlämningsställen för olika städer, detta presenteras inför varje tävling!
Första start går 12,00 / Elit Herrar och där efter Elit Damer 12,02. Sedan rullar startgrupperna på med 2 minuters intervaller.
PLATS
Stockholm
HEMSIDA
actionrun.se
BILJETTER
mittlopp.se
PRIS
595-895 kr
Så är det så att du vill utmana dig själv i en rolig tävling så är detta något för dig. Du hittar mer info om tävlingen på de olika hemsidorna ovan.

Njut av Stockholm

Om du åker till Stockholm för att delta i denna tävling, passa då på att stanna ett par extra dagar. Staden är vacker under september månad. Det är nu hösten har börjat göra sitt intåg. Det finns en mängd mer saker att se och göra. Du kan läsa om det i våra tidigare nyheter.

Boka hotell

För att kunna vila ut före och efter tävlingen så är det inte fel att ha ett bra hotell. Här hos oss finns det en mängd olika alternativ. Det i olika prisklasser, så att det ska passa alla. Du kan enkelt söka fram olika boendealternativ direkt här på vår sida. Det genom olika söksätt. Om det är så att du har några frågor kring hotell, bokningar eller annat, så kan du kontakta oss. Så gör vi vårt bästa för att kunna hjälpa dig.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img