Viator

Missa in Veronica Maggios enda Stockholmskonsert i år

Veronica Maggio kommer inta Stadion om några veckor

Veronica Maggio kommer inta Stadion om några veckor

Veronica Maggio ger bara en konsert i Stockholm i år, men den kommer bli något extra. Lördagen den 13 augusti intar Sveriges största kvinnliga artist en av landets största arenor – Stockholms stadion.

Det kommer bli en pampig kväll när publiken bjuds på Veronica Maggios största hits, nya hyllade singeln “Den första är alltid gratis” och låtar från hennes femte album med samma namn.

 

‘Som en dröm’

- Det här är lite som mitt Wembley! Det känns som en dröm att få stå på Stadion en varm sommarkväll och höra musiken eka över hela staden. Kom dit och dansa tills skorna skaver, säger Veronica Maggio.

Veronica Maggios singel “Den första är alltid gratis” som släpptes i mars i år hyllades i media och fick bland annat 4 av 5 i betyg i Expressen. Veronica Maggios enorma popularitet blev tydlig när Spotify nyligen utannonserade att hon är den näst mest spelade kvinnliga artisten på svenska Spotify genom tiderna.

Maggio är också en av landets mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen och tre Gaffa-priser. Det senaste priset tog hon emot på P3 Guld-galan 2015 när hon röstades fram av P3-lyssnarna till Årets bästa liveakt.

Det är dock inte bara publiken som uppskattar hennes liveframträdanden. Hon har bland annat beskrivits som “bäst i Sverige” (Gaffa), “en popstjärna ut i fingerspetsarna” (Svenska Dagbladet) och att hon “hanterar en fullödig konserts alla känslolägen” (Göteborgs-Posten).

Om du inte har biljetter redan kan du boka här.

Spelningen på lördagen den 13 augusti blir Maggios enda planerade i Stockholm under 2016 så det är bäst att passa på!

 

Glödheta veckor på Grönan

Om Veronica Maggio inte riktigt är din kopp te kommer du garanterat hitta något som faller dig i smaken på Gröna Lund under de första veckorna i augusti.

Först ut den 1 augusti är inga mindre än rockrävarna Whitesnake. De är ett av världens största och mest framgångsrika rockband med hits som ”Here I go again” och ”Is this love”. Efter nästan 40 år i musikbranschen ger de sig ut på en ”Greatest Hits Tour”, som sångaren David Coverdale kallar hans farväl till arenarock.

Men de är inte de enda som kommer till Grönan under de kommande veckorna. Här är resten av artisterna i toppklass:

Janne Schaffer: 2 augusti

Honningbarna: 8 augusti

Sven-Ingvars: 12 augusti

Maja Francis: 15 augusti

 

Mer information hittar du på Gröna Lunds hemsida.

 

Boka ditt boende på Djurgården nu

Både Stadion och Grönan är belägna på Djurgården så då passar det väl perfekt att hitta några topp-hotell här? Här är några av våra favoriter just nu. Om du vill boka eller få mer information om hotellen, inklusive tillgängliga datum, är det bara att klicka på rutan.

 

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.
Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img