Viator

Melodifestivalen final på Friends Arena

Kom till Friends Arena

Kom till Friends Arena

Är det så att du har följt delfinalerna i Melodifestivalen på tv? Kanske du känner att du vill se finalen live? Den sker den 7 mars på Friends Arena och det finns fortfarande biljetter kvar. Hotellet, det bokar du med oss!

Melodifestivalen hittills

Än så länge så har det varit 3 deltävlingar. Det var den i Linköping, i Göteborg och senast i Luleå. I deltävling 1 var det The Mamas och Robin Bengtsson som tog sig till final. I deltävling 2 var det Dotter och Anna Bergendahl och i deltävling 3 var det Mariette och Mohombi.

Fler deltävlingar

Deltävling 4 kommer att ske i Malmö. De som deltar är dessa:
• Frida Öhrn
• William Strid
• Nanne Grönvall
• Victor Crone
• Ellen Benediktson & Simon Peyron
• Jakob Karlberg
• Hanna Ferm
Så det återstår att se vem som tar sig till final samt vilka som får en ny chans i andra chansen.

Andra chansen

Varje deltävling skickade även två bidrag var till andra chansen där de åter igen har möjlighet att ta sig till finalen. De som hittills har chans att göra det är Malou Prytz, Felix Sandman, Méndez feat. Alvaro Estrella, Paul Rey, Drängarna och Anis don Demina.
Andra chansen kommer att hållas den 29 februari i Eskilstuna. Då kommer bidragen att duellera med varandra för att se vem som får plats i den stora finalen.
Programledare i år för alla deltävlingar samt för finalen är Lina Hedlund, Linnea Henriksson och David Sundin-

Bra hotell nära Friends Arena

Du som redan har en biljett till finalen eller tänker skaffa en, du bör även fundera på vad för hotell du ska stanna över på. Friends Arena ligger i Solna och det finns flera bra hotell nära arenan. Bland annat har du Quality Hotel Friends, som bara är 170 meter från själva arenan. Sedan finns det två som ligger cirka 1 km bort och det är The Winery Hotel och Scandic Järva Krog. Ett annat bra alternativ är Radisson Blu Royal Park Hotel.

Njut av Stockholm

Om du har tänkt dig att komma till Stockholm för att se Melodifestivalen, varför inte stanna ett par extra dagar? Stockholm har mycket att erbjuda. Det både i sevärdheter och aktiviteter. Om du är nyfiken på vad det finns för olika saker att se och göra, se då till att kika in bland våra nyheter.

Boka hotell

Om det är så att inte något av de hotell nära Friends Arena vi nämnde ovan är något för dig, så finns det fler att välja på. Här på vår sida hittar du hotell över hela Stockholm i stort sett. Du kan söka runt efter ett bra hotell och det på flera sätt. Om det är så att du inte hittar det du söker eller om det är så att du har frågor att ställa, ja då är det bara att kontakta oss! Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa dig med din bokning eller svara på dina frågor!

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img