Viator

Mat & Musik i Mörker

Vill du uppleva något helt nytt, spännande och fantastiskt? Vad sägs om att njuta av god mat, lyssna på musik som är specialkomponerad och få en mängd olika sinnesupplevelser? Detta är fullt möjligt på Svartklubben. Du får underhållning på ett helt nytt sätt! Allt sker nämligen i totalt mörker! Kommer du att kunna kommunicera med dina vänner utan att se dem? Lyssna på de fantastiska sjungande servitörerna och få en unik måltidsupplevelse du sent ska glömma! Läs mer om middag i mörker här.

Upptäck något nytt
På den legala Svartklubben kommer du tillsammans med ditt sällskap inte bara att få njuta av läcker mat. Du kommer även att få lyssna på musik som är specialkomponerad, samt att du kommer uppleva nya sinnesupplevelser. Du får ett nytt sätt att utforska mat, dryck och underhållning på.

Här får du underhållning på hög nivå, och det utlovas även skratt och allvar i en härlig blandning. Konceptet har fokus på det musikaliska.

Era servitörer är synskadade, så de har full koll, även om det är mörkt! Det är du och dina vänner som får en utmaning i att kommunicera med varandra och äta maten som serveras i totalt mörker!

Meny hålls alltid hemlig, så att du inte vet vad som kommer att ligga på tallriken. Det är en del av upplevelsen. Du kan välja mellan att äta en varmrätt, eller en trerätters eller en trerättersmeny med välkomstdrink samt vin/öl, kaffe och avec! Dryck till maten väljs på plats. Är ni allergiska så får ni kontakta Svartklubben innan och tala om detta.

Ta en helg i Stockholm

Upplev mat i totalt mörker!

Upplev mat i totalt mörker!

Passa på att boka in en hel helg i Stockholm. November är perfekta månaden att julshoppa lite inför december eller bara ta det lugnt innan all stress är över dig. Kombinera upplevelsen mat i mörker med allt annat som vår vackra huvudstad har att erbjuda. Om du är på jakt efter events eller sevärdheter, läs gärna våra tidigare artiklar.

Sedan finns det så klart andra ställen att äta på, med ljuset på. Det är inte ett måste att äta mat i mörker, men det är en häftig upplevelse att vara med om. Vi listar andra restauranger bland våra nyheter så du kan kika där om du vill ha fler tips på bra matställen.

Boka hotell med oss

Här på vår sida hittar du hotell för alla smaker och i olika prisklasser. Välj själv om du vill bo mitt i City, eller en bit utanför staden. Du kan söka fram olika alternativ, efter vad de heter eller genom att kika på stadsdelar. Det finns hotell för alla smaker och alla plånböcker här hos oss. Så välj det som passar dig helt enkelt. Om du har några frågor, eller behöver hjälp med att boka, så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att svara på alla dina frågor. Vi kan också hjälpa till med bokningen.

Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 1373 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img