Viator

Måns Zelmerlöw åker på turné

Måns Zelmerlöw åker på turné

Måns Zelmerlöw åker på turné

Den 18 oktober kommer Måns Zelmerlöw att släppa ett nytt album. Detta album heter Time. I samband med detta släpp så kommer han även att ge sig ut på en lite mindre turné med 4 stopp. Ett av dessa stopp är i Stockholm. Det är då den 25/10 och på Nalen. De andra stoppen är Malmö 18/10, Falun 26/10 och Göteborg 27/10. Så varför inte se till att passa på att se honom när han kommer till stan? Hotell, det bokar du med oss.

Måns Zelmerlöw

Måns Petter Albert Sahlén Zelmerlöw föddes 1986 i Lund. Han blev känd för det svenska folket då han deltog i Idol. Han tävlade år 2005 och kom då på en 5e plats. Året efter så deltog han i Let’s Dance. Han har deltagit i Melodifestivalen flera gånger och 2015 vann han med låten Heroes och åkte då till Eurovision. Denna tävling vann han med! Måns har även agerat som programledare, bland annat för annat Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Han är även låtskrivare till flera dansband.

Nalen

När Zelmerlöw kommer till Stockholm så kommer han att uppträda på Nalen. Detta är ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation. På Nalen så är det varje år flera hundra olika konserter och klubbar. Utöver det så är Nalen även mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och de samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna. I huset finns också Nalen Restaurang, som även tillagar mat till konferens och festvåning.
Nalen är ett unikt hus som är varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm. Samtidigt så är det anpassat för moderna konserter, fester och konferenser.
Nalen stod färdig en gång i tiden 1888. Redan från början så användes detta hus till olika sorters publika arrangemang. Från mitten av 30-talet till slutet av 60-talet var Nalen en av Sveriges största kulturarenor och mötesplats, med mycket dans och musik.
Mellan 1967 och 1997 så bedrev Levi Petri-stiftelsen själavård på Nalen. Sedan november 1998 så är dock Nalen åter igen ett musikhus.

Upptäck Stockholm

Stockholm är en stad väl värd att besöka oavsett årstid. Oktober månad då Zelmerlöw uppträder är även en månad det händer andra saker i stan. Om du läser våra nyheter så kan du få koll på alla events och evenemang som sker denna månad så väl som andra månader. Där hittar du även vad som finns att se och göra för övrigt.

Boka hotell

Det är inte fel att ha ett bra hotell att stanna över på när du är i Stockholm. Här hos oss finns det många olika alternativ. Du kan hitta lyxigare hotell så väl som det finns budgetalternativ. Välj det som passar dig och din plånbok helt enkelt. Du kan söka fram hotell på flera olika sätt via vår sida. Om det är så att du behöver hjälp eller kanske det är så att du har några frågor, då är det bara att kontakta oss. Så kan vi svara på det du undrar över eller hjälpa dig med din bokning.

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img