Viator

Madonna till Stockholm i höst

Missa inte Madonna i höst!

Missa inte Madonna i höst!

Världsturnén ”Madonna: The celebration tour” kommer till Sverige. Lördag den 28 oktober intar världsartisten Tele2 Arena i Stockholm. Se till att haffa dina biljetter samt se även till att redan nu boka ett hotell!

Madonna: The Celebration Tour

Den 17 januari så tillkännagav Madonna Madonna: The Celebration Tour, i en ikonisk viral video med en blinkning till hennes banbrytande film Truth or Dare. Videoninnehåller kända namn som Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob The Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre och kulminerar med Amy Schumer som utmanar den globala superstjärnan att åka på turné och framföra sina fyra decennier av megahits.

Madonna, den bästsäljande kvinnliga soloartisten genom tiderna, tar sig an utmaningen med att tillkännage The Celebration Tour som kommer att lyfta fram hennes oöverträffade musikkatalog från de senaste 40 åren.

Producerad av Live Nation, kommer den globala turnén med 35 städer att dra igång i Nordamerika lördagen den 15 juli på Rogers Arena i Vancouver, BC med stopp i Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles och mer innan den tar sin väg till Europa där hon kommer att besöka 11 städer under hösten, bland annat London, Barcelona, Paris och Stockholm. Celebration Tour kommer att avslutas i Amsterdam, NL fredagen den 1 december på Ziggo Dome.

Celebration Tour tar oss med på Madonnas konstnärliga resa genom fyra decennier och hon ger respekt till staden New York där hennes karriär inom musiken började. “Jag är exalterad över att utforska så många låtar som möjligt i hopp om att ge mina fans den show de har väntat på”, säger Madonna.

Celebration Tour kommer att erbjuda en unik upplevelse med speciell gäst Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue över alla datum på den globala turnén.

Madonnas största hits från fyra decennier

Madonna, 64, firar 40 år som artist med hennes största turné någonsin, det är något du inte vill missa! Du kommer att få höra hits från hela hennes karriär, som började med det självbetitlade debutalbumet 1983.

Madonna har inte turnerat sedan 2019–2020 då hennes album ”Madame X” tog henne ut på vägarna.

– Jag är glad över att utforska så många låtar som möjligt i hopp om att ge mina fans den show de har väntat på, säger Madonna i hennes video där hon avslöjar turnén.

Biljetter släpps fredag den 20 januari klockan 10:00 på Livenation.se.

Senast Madonna spelade i Tele2 Arena den 15 november 2015 slog hon arenarekord. Det var då hela 40 557 personer i publiken.

Boka hotell

Även om oktober just nu kan kännas väldigt långt borta, så är det inte fel att vara ute i god tid. Särskilt med att köpa biljett till Madonnas turné och sedan även skaffa dig ett bra boende i Stockholm. Här hos oss finns det gott om hotell och andra bra boendealternativ. Det är bara att söka efter det alternativ som passar dig. Det finns flera bra hotell nära själva arenan. Om du vill fråga något, eller undrar något, så kan du med fördel kontakta oss. Vi svarar så snart vi kan!

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img