Viator

Konserthuset Stockholm

Konserthuset i Stockholm

Konserthuset i Stockholm

Om du vill upptäcka något utöver Stockholm stad, varför inte ta ett besök på Konserthuset i Stockholm? På detta konserthus så finner du Kungliga Filharmonikerna som bildades redan 1902 och som sedan 1926 haft sitt hem just här. Konserthuset i Stockholm är ett blått musikhus, som ligger i centrala Stockholm på Hötorget. Det är alltså både ett arkitektoniskt mästerverk så väl som en plats att njuta av musik på! Ska du satsa på ett besök, så passa även på att boka hotell med oss.

Program hösten 2018

På Konserthuset i Stockholm händer det alltid något. Just nu kan man till exempel uppleva Birgit Nilsson 100 år, som är en hyllning till en av landets i särklass mest framstående sångerska och musikprofil. Det är även sommarmusiker, Kvintett Kvintessens, Nobel Tour, samt att det är olika konsertserier, världssolister, dirigenter, evenemangsserier, jazzkonserter, guldserier och mycket mer. Det bästa är att besöka deras hemsida för att se hela deras program här.

Festivaler och teman

På Konserthuset är det även en mängd olika festivaler och teman under året. En del har redan avverkats medan en del kommer att komma inom kort. En del kan vi se under nästa år. Det som kommer senare under detta år är bland annat Thea Musgrave, i november samt Songwriters’ Guide. Under nästa år, 2019 kommer Rising Stars, Tommie Haglund, Alexander Klum samt Jan Lundgren.
De har även en egen hemsida där du kan se alla komma konserter. Det kan vara bra att kika där fall det kommer något som vi i skrivande stund inte vet om.

Upptäck Stockholm

Självklart har övriga Stockholm en hel del att erbjuda nu under sensommaren och hösten. Om du ser till att läsa våra nyheter så kan du få tips och förslag på saker att göra eller saker att se. Vi uppdaterar våra nyheter ständigt, så att du kan få ta del av events, sevärdheter och mycket mer! Stockholm i sig är en mycket vacker stad där det finns mycket att se och göra, så väl som att det finns en mängd bra restauranger, barer och annat! Vi försöker alltid se till att hitta och skriva om det nyaste som sker. Men vi skriver även en del om gamla godingar om man säger så. Inte alla har sett alla sevärdheter till exempel. Då kan det vara kul att ha läst om dem innan.

Boka ditt boende med oss

En stor del av upplevelsen är boendet man väljer. Det finns budgetalternativ så väl som lite exklusivare alternativ. Varför inte boka ett hotell med spa och gör lite extra av er vistelse i Stockholm? Ni kan söka runt på vår sida efter olika hotell och det genom olika sorters sökalternativ. Det finns ett rätt så stort urval av hotell här på vår sida, så det kommer göra att du säkerligen hittar det som passar dig. Det går även bra att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med att boka ett specifikt hotell.

Hotel Diplomat  Hotel Diplomat
Strandvagen 7c, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3138 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img