Viator

KISS: End Of The Road World Tour – Tele2 Arena

Kiss kommer till Stockholm

Kiss kommer till Stockholm

Det berömda rockbandet Kiss är ute på sin allra sista turné! I juni så kommer de till Stockholm och Tele2 Arena. De spelar lördagen den 18 juni. De åker sedan vidare till Göteborg, där de spelar den 22 juni.

KISS tar ett storslaget farväl

Karriären detta band haft, den sträcker sig över 45 år, 100 miljoner sålda album och tusentals mäktiga konserter världen över. Men nu är det dags för Kiss att ta farväl av alla sina fans. De kommer till Sverige och spelar både i Stockholm och Göteborg. Bandet i sig är älskat av många. När de släppte nyheten om sin avskedsturné ”End Of The Road World Tour” var efterfrågan efter fler konsertdatum enorm.
Bandet gav efter och lade till fler spelningar än det var tänkt från början. Det gör att ni som inte hade möjligheten att se dem under Sweden Rock Festival, sommaren 2019 kan göra det i år.

Största KISS-showen någonsin

KISS har om och om igen bevisat att de är en av tidernas mest ikoniska live-akter. Under år 2014 så valdes de in i Rock & Roll Hall of Fame. Under denna avskedsturné så kommer de även att bjuda på sin största KISS-show någonsin. Det spelar ingen roll hur många gånger du har sett dem innan, du bör inte missa denna sista storslagna live-upplevelse!

Hotell nära Tele2 Arena

Tele2 Arena ligger i Johanneshov Stockholm. Denna arena är Hammarbys hemmaarena samt att det även hålls en hel del konserter och andra evenemang här. Arena i sig byggdes klart 2013. Taket är öppningsbart på arenan och det gör att den kan används året om!

Arenan i sig, det är inte bara ett ställe att uppleva fotboll eller konserter på, det är även ett arkitektoniskt konstverk som inhyser både pubar, matställen och annat. Det kan vara smart att boka ett hotell som ligger nära arenan om du ska se Kiss i sommar. Bland annat har du Clarion Hotel Stockholm, Radisson Blu Royal Viking Hotel och Scandic Continetal.

När du ändå är i Johanneshov, missa inte att kolla in andra sevärdheter så som Stockholms Slott, Stadshuset, Skansen, Drottningholms slott och en massa mer.

Fler event på Tele2 Arena

I sommar och i höst är det en hel del annat du kan se på Tele2 Arena. Bland annat så spelar Green Day där den 11 juni och Harry Styles kommer den 29 juni. Sedan så klart fotboll med Hammarby och med Djurgården.

Boka hotell

Om det är så att du redan köpt biljetter till Kiss eller ska göra inom kort, se även till då att boka in dig på ett bra hotell. Här på vår sida kan du söka fram en massa olika boendealternativ som passar för de flesta. Det finns hotell nära arenan så väl som du även kan hitta bra hotell en bit ifrån. Om du vill ha hjälp med att boka, eller har frågor om något, tveka då inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig så gott vi kan.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img