Kate Perry till Ericsson Globe

Kate Perry kommer till Globen!

Kate Perry kommer till Globen!

Den 10 juni är det dags för Kate Perry att komma till Stockholm, som ett stopp på sin turné WITNESS: The Tour. Specialgäst är Tove Styrke och platsen är Ericsson Globe. Turnén är baserad på Perrys nya album, med samma namn som turnén. Det finns biljetter kvar än, så se till att haffa din, innan de tar helt slut. Missa inte heller att boka ditt boende, vilket du kan göra med oss.

Kate Perry

Kate Perry föddes 1984 som Katheryn Elizabeth Hudson i Kalifornien. Hon är en amerikansk singer-songwriter som är känd för bland annat låten I Kissed a Girl, som 2008 låg i topp på flera listor. Hon är aktuell med albumet Witness och som jurymedlem i American Idol. Det var 2007 som Hudson fick sitt skivkontrakt, och antog då artistnamnet Kate Perry, och året efter kom genombrottet med I Kissed a Girl. Hennes album One, of the Boys nådde platinastatus. Kate Perry är den allra första kvinnliga artisten som haft fem hits på Billboard Hit 100 på ett och samma år. 2011 blev hon årets artist, utsedd av MTV. Perry har släppt 5 studioalbum, 1 livealbum och många singlar. Hon har även flera olika parfymsorter utgivna.

Tove Styrke

Tove Styrke föddes 1992 i Umeå. Hon medverkade i Idol 2009 och hamnade då på en tredje plats. Sedan 2010 har hon haft en karriär inom musiken och det var detta år som hennes första album släpptes. 2014 släppte hon två singlar och en EP inför albumet Kiddo som gavs ut 2015. New York Post listade 2010 Styrke som en av dem tio mest intressanta artisterna att hålla koll på, som kan bli något. Under 2018 kommer hon att vara förband för Lorde på turné i USA. Men hon är även som sagt special gäst på Kate Perrys turné.

Boka boende

Om du har planer på att se Kate Perry och Tove Styrke så är det en god idé att boka hotell. Nära Globen finns det flera bra alternativ att välja mellan. Som till exempel Quality Hotel Globe. Om du bor här har du bara 200 meter till arenan. Andra bra boenden nära, är Bo Hotel, Park Inn by Radisson, Motel L, så väl som att vi har en mängd andra alternativ att välja mellan. Du kan söka runt här på vår sida efter ett hotell eller boende som passar dig. Du kan även kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 403 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Eriksdalsbadet

    3 stjärnor
Från 457 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    2 stjärnor
Från 490 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img