Viator

Julevenemang i och nära Stockholm du inte får missa!

Upplev julbord med cirkus!

Upplev julbord med cirkus!

November och december månad är då det ofta är en mängd evenemang och events som har med julen att göra. Det är julbord, julmarknader och så finns det en massa härliga julshower att besöka. I denna artikel tar vi upp några av dessa events som du kan besöka. Hotellet, det bokar du med oss.

Christmas Night – Cirkus

Christmas Night är på flera platser runt om i Sverige under november och december. Till Stockholm och Cirkus kommer de den 11 december. Det är en konsert, på två timmar och bland de som medverkar hittar du Tommy Nilsson och Elisa Lundström. Förra året var en succé. Detta år har de med sig John Lundvik, som vann årets melodifestival samt Wiktoria. De kommer även ha med en stor ensemble. Det kommer bli en massa vacker sång samt roliga anekdoter så väl som värme, kärlek och skratt. Missa inte detta!

A very RAW Christmas – Hilton Stockholm Slussen – Stockholm

A very RAW Christmas är en kul show, med stå upp-komedi och julbord. Datumen som gäller är från den 28 november fram till den 21 december. Detta är Sveriges roligaste julbord. Showerna har varit utsålda, sex år i rad. Så haffa din biljett redan nu! Du får en fantastisk kombination av klassiskt julbord, otrolig standup comedy och magisk utsikt mitt i city. Kvällen startar med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons klassiska matsal med ljuvlig utsikt över Stockholms stad där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig. Sedan är det dags att kolla in showen. Den som håller i showen är Mårten Andersson och han bjuder in olika komiker, olika kvällar. Bland de som kommer att uppträda finns Ann Westin, Ankan Johansson, Nisse Hallberg, Hasse Brontén, Özz Nûjen med flera. Boka den dagen som din favoritkomiker kommer.

Jul med Carola – Steninge slottslada

Jul med Carola hålls på Steninge slottslada. Den ligger i Steninge slottsby, ett stenkast från där Carola bor. Från Stockholm tar det cirka 25 minuter att åka hit. Med sig har Carola en stor ensemble och en gospelkör. Carola framför sina julklassiker och personliga favoriter i en julföreställning som hon själv regisserat, med musiker, barn och gospelkör. Datumen som gäller är från 29 november till den 15 december.

Julbord med Cirkus Cirkör – Gustavsberg

Julbord med Cirkus Cirkör hålls i Gustavsberg, Värmdö kommun, cirka 22 km från Stockholm. Du får äta ett gott julbord, samt se en spektakulär show i sann Cirkus Cirkör-anda, ett äventyr inspirerat av skärgården i vinterskrud. Det blir cirkus, precis överallt, på scenen, bland er gäster samt i luften.

Boka hotell

Om du tycker någon eller flera av de evenemang ovan låter som något för dig, varför då inte skaffa biljetter? Se även till att boka dig ett bra hotell. Här hos oss finns det gott om olika boendealternativ att välja mellan. Det finns något som passar alla. Det oavsett storleken på din plånbok. Sök runt här enkelt och lätt på vår sida, eller kontakta oss, så kan vi hjälpa dig med dina frågor eller din bokning.

Hilton Stockholm Slussen  Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8, Stockholm
Nära Mariatorget

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img