Viator

Joan Baez – tar farväl med tre konserter i Sverige

Joan Baez tar farväl med konserter under 2018

Joan Baez tar farväl med konserter under 2018

Förra året besökte Joan Baez Stockholm Music & Arts och gav oss en magisk konsert. Även Patti Smith gästade denna konsert. Baez blev under 2017 invald i Rock & Roll Hall of Fame, är nu aktuell med ett nytt album, samt att hon inleder sin allra sista stora turné ”Fare thee well….Tour 2018” med att göra tre konserter i Sverige. Den första sker på Stockholm Waterfront den 2 mars. Dagen efter besöker hon Malmö och sedan den 10 mars är hon på Konserthuset i Göteborg. Biljetterna har nyss släppts, så se till att haffa en och boka sedan ditt boende med oss.

Joan Baez

Joan Baez föddes 1941 i New York. I över 50 år har hon haft en musikkarriär! Hon är dels en folkmusiker, men även en gitarrist, kompositör och en aktivist för medborgerliga och mänskliga rättigheter. Hennes debut skedde 1958 på en festival i Newport och genombrottet skedde i början av 60-talet. Hon var den som kanske omedvetet introducerade Bob Dylan till världen 1963, samt att hon har marscherat på frontlinjen i Civil Rights-rörelsen med Martin Luther King. Utöver det så har hon även inspirerat och influerat många människor genom åren. Än idag tar hon ställning för saker hon brinner för. Hon har även fått en massa priser, bland annat Recording Academys Lifetime Achievement Award och Amnesty Internationals Ambassador of Conscience Award. Bland hennes mest kända låtar hittar vi bland annat ”Silver Dagger”, ”Farewell Angelina”, ”Donna Donna”, ”The Night They Drove Old Dixie Down” och ”Diamonds and Rust”.

Missa nu inte chansen att se henne då hon besöker Sverige. Passa även på att göra andra saker i Stockholm när du ändå är här.

Boka hotell med oss

Om du vill gå på en av Joan Baez sista konserter, varför inte boka hotell med oss. Här i Stockholm hittar du gott om olika hotell och vi kan även rekommendera hotellgoteborg om du hellre vill se henne i Göteborg. Här på vår sida hittar du boende nära där hon spelar. Du kan till exempel boka in dig på Radisson Blu Waterfront Hotel, eller Central Hotel.

Passa på att njuta av Stockholm

När du ändå besöker Stockholm för att gå på konsert, missa inte vad staden har för övrigt att erbjuda. Det finns en mängd sevärdheter här så väl som bra shopping, och gott om restauranger med bra mat. Kanske du är sugen på att gå på spa? Vi har många bra spa-hotell här på vår sida som du kan boka in dig på. Eller föredrar du att testa att bo på ett slott, så går även det bra! Om du vill ha tips på vad du kan se och göra i vår vackra huvudstad, läs gärna våra nyheter, där finns det en massa bra artiklar! Vi skriver varje vecka om saker och ting som händer i vår huvudstad. Det är tips på bra restauranger, barer, caféer samt att vi även ger dig bra tips på sevärdheter och mycket mer.

Clarion Hotel Sign  Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1706 SEK per natt

Boka hotell
Radisson Blu Waterfront Hotel  Radisson Blu Waterfront Hotel
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1604 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img