Humor på hög nivå – Ricky Gervais kommer till Globen i sommar!

Ricky Gervais kommer till Stockholm!

Ricky Gervais kommer till Stockholm!

Med sin första standup-turné på sju år, Humanity, så kommer Ricky Gervais att stanna till i Stockholm den 1 juli, 2017! Detta humorgeni och en av de mest inflytelserika brittiska komikerna får du bara inte missa! Så se till att skaffa din biljett redan nu, och du, passa på att boka boende redan nu!

Historien bakom Ricky Gervais

Ricky Gervais föddes 1961 i Reading, Berkshire. Han är inte bara en brittisk komiker, utan även en manusförfattare, regissör, producent och skådespelare. Bland annat medverkade han i The Office, som kontorschefen David Brent. Han var även med och skrev denna serien tillsammans med Stephen Merchant. The Office sändes mellan 2001 och 2002, samt med ett julavsnitt 2003. Handlingen i denna tv-serie utspelar sig på ett typiskt, tråkigt förortskontor i Slough utanför London. I huvudrollen ser vi Ricky Gervais själv, som den ofantligt pinsamme chefen David Brent. Serien är fiktiv men utformad som en dokumentär, och därför även filmad med handkamera och utan att det finns pålagda skratt.
Han har även medverkat i flera andra tv-serier och filmer genom åren.
Gervais är skaparen bakom tv-serien ”En idiot på resa”, som handlar om en man, Karl Pilkington och hans resa för att besöka världens sju nya underverk.
Utöver att skriva, producera, regissera och agera så har Gervais även varit värd för Golden Globe galan, och det hela fyra gånger.
Under förra året, 2016, så hade Gervais en mycket hektisk tid. Dels med filmen David Brent: Life on the road men även med utgivning av albumet David Brent & Foregone Conclusion – Life On The Road, lansering av Special Correspondents på Netflix samt publicering av David Brent Songbook. Förra året var han även värd för fjärde gången på Golden Globe galan.
Ricky Gervais är i grund och botten en stå upp komiker, men det var sju år senast han stod på en sådan scen. Men nu är det alltså dags igen. Se till att du inte missar detta!

Sommar i Stockholm

När du ändå bokar in dig att komma till Stockholm, den 1 juli för att se Ricky Gervais, passa på att boka några extra hotellnätter! Att tillbringa ett par sommardagar och kvällar i vår huvudstad är inte fel. Det finns massor av aktiviteter för dig att sysselsätta dig med här. Du kan även slå två flugor i en smäll, om du har bokat Elton John, som spelar på Gröna Lund den 2 juli! Gröna Lund är annars perfekt att besöka även utan konsert. Här kan både små och stora roa sig!

Boka ditt boende

Här på vår sida hittar du hotell i alla prisklasser. Du kan bo mitt i stan, eller en bit utanför. Du kan även välja att bo på ett hotell nära Globen om du vill. Annars är det enkelt att ta sig fram, med buss eller tunnelbana. Om du inte hittar det hotell du letar efter, eller om du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss precis när som helst.


Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Talk Hotel  Scandic Talk Hotel
Mässvägen 2, Alvsjo
I Älvsjö (Enskede-Årsta-Vantör)

    4.5 stjärnor
Från 1135 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img